Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

Ενας Πρεβεζάνος ο εμπνευστής του 1ου Επετειακού Άρματος μάχης του Ελληνικού Στρατού


Ο Πρεβεζανος Παναγιώτης Καββαδάς, στρατιωτικός, που υπηρετεί στο οπλο των Τεθωρακισμένων, εμπνεύστηκε και υλοποίησε την βαφή του 1ου Επετειακού Άρματος μάχης τύπου Leopard 1a5 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων σε υπηρεσία του συγκεκριμένου τύπου στον Ε.Σ.

Έτσι μετά την Π.Α και ο Ε.Σ θα διαθέτει άρμα με ειδικό διάκοσμο και το οποίο θα έχουν την ευκαιρία, όσοι θα θελήσουν να φωτογραφηθούν μαζί του, να επισκεφθούν τα Ιωάννινα απο 20 Φεβ 2018 εως και 25 Φεβ 2018 και ωρες 10:00 εως 13:00 και 16.30:18.00 σε παρακείμενο χώρο του Στρατηγείου(μπροστα απο το ρολοι) οπου και θα εκτείθεται.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η σχεδιαστική ομάδα αποτελούνταν, εκτος απο τον Παναγιώτη Καββαδά, η Ενωση Μοντελιστων Ιωαννινων και ο Γεώργιος Σανταμούρης.

Σημείωση: Η φωτογραφία της ανάρτησης δεν είναι του επετειακού αλλα ενος κανονικού leopard.

Μάλιστα, τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘