Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με εντυπωσιακό τρόπο η τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου - Ραντεβού το 2019!


Με εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18/2, στην πλατεία Ανδρούτσου η τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας .


Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκριάτικη μουσική, βαρκαρόλα με την καύση ομοιώματος Καρνάβαλου, Βεγγαλικά, ενώ στο κοινό δόθηκαν δωρεάν σουβλάκια, κρασί, τσίπουρο, αναψυκτικά. 

Από την πλευρά των διοργανωτών, αφού ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο που χθες πλημμύρισαν τους δρόμους με την συμμετοχή τους στην μεγάλη με άρματα παρέλαση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019 !!

Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις για το Καρναβαλικό Κομιτάτο ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ με τον ερωτικό χορό του καρναβαλιού, το "ΝΤΟΜΙΝΟ" που θα πραγματοποιηθεί στο NO NAME BAR,με ώρα έναρξης 22.30μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘