Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής η παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας - Περισσότεροι από 3.500 Καρναβαλιστές !!! 360 Φώτο


Επιβεβαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, ότι το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου, είναι αυτό του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αφού το βράδυ του Σαββάτου 17/2 στην μεγάλη με άρματα παρέλαση, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3.500 των καρναβαλιστών !!!


Συγκεκριμένα, με την μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου - του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Ηπείρου-συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου 17/2 οι εκδηλώσεις για την Αποκριά στην Πρέβεζα, όπου η διασκέδαση όπως αναμένονταν«χτύπησε» κόκκινο. 

Την παρέλαση του Κομιτάτου παρουσίασε  με ιδιαίτερη μεγάλη επιτυχία ο γνωστός Καλλιτέχνης- Μίμος Διονύσης Ζάχος αφού με τις ατάκες του διασκέδασε όλον τον κόσμο, ενώ Βασίλισσα του Καρναβαλιού ήταν η «εκρηκτική» Αναστασία Γιουσέφ η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.























Σημείο συγκέντρωσης για τους καρναβαλιστές και τα άρματα ήταν η Λ. Ειρήνης στο ύψος του παλιού ΚΤΕΛ όπου λίγο μετά τις 19.00 μ.μ ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης (Λ. Ειρήνης, Καρυωτάκη & Ελ. Βενιζέλου). 































Τέλος, αύριο Κυριακή 18/2 και ώρα 19.00 μ.μ στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, θα πραγματοποιηθεί από το Καρναβαλικό Κομιτάτο η τελετή λήξης του Καρναβαλιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκριάτικη μουσική, βαρκαρόλα, για την καύση ομοιώματος Καρνάβαλου, Βεγγαλικά, ενώ στο κοινό θα δοθούν δωρεάν σουβλάκια, κρασί, τσίπουρο, αναψυκτικά. Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις για το Καρναβαλικό Κομιτάτο θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής με τον ερωτικό χορό του καρναβαλιού, το "ΝΤΟΜΙΝΟ" που θα πραγματοποιηθεί στο NO NAME BAR,με ώρα έναρξης 22.30μ.μ. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση, έτσι όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του PrevezaBest.


















































































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου