Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2018

ΑΡΤΑ: Δηλώσεις συνηγόρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, Δημητριου Λαμπράκη για την χθεσινή συμπλοκή με πυροβολισμούς


Το PrevezaBest επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον δικηγόρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αρτας και Πρέβεζας κ. Δημήτριο Λαμπράκη ο οποίος σχετικά με το χθεσινό συμβάν μας δήλωσε:  


"Οι αστυνομικοί της Α.Δ Αρτας, κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες τόσο για αυτούς όσο και για τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου Αρτας ενήργησαν ακόμη μία φορά με θαυμαστό επαγγελματισμό. Πριν να πυροβολήσουν τον δράστη εξάντλησαν όλα εκείνα τα πρόσφορα και ηπιότερα μέσα για την απόκρουση της ένοπλης όσο και απρόκλητης σε βάρος τους επίθεσης της ενωμένης με επικείμενο κίνδυνο θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης τους. Τελούσαν υπό καθεστώς έντονου φόβου  δεδομένου ότι ο κίνδυνος για την ζωή τους ήταν επικείμενος, άμεσος και υπαρκτός και ανθρωπίνως ενήργησαν ευρισκόμενοι σε άμυνα τα όρια της οποίας δεν υπερέβησαν".

Δείτε σχετικά, ΑΡΤΑ: 40χρονος πυροβόλησε κατά ζευγαριού, δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από άγρια καταδίωξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘