Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επανεκλογή Μπαίλη ; ή θα βρεθεί κάποιος να τον "χτυπήσει" στα ίσα ;


Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μην είναι και τόσο σύντομα, πλην όμως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν αρκετό καιρό που εργάζονται για να διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας.

Όσον αφορά τον  νυν Δήμαρχο, κ.Μπαίλη, θα πρέπει να  θεωρείται δεδομένη η εκ νέου υποψηφιότητά του. Τώρα...δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι η παράταξη του δεν είναι και στα καλύτερα της, αφού στο εσωτερικό αυτής υπάρχουν μεταξύ κάποιων αντιζηλίες αλλά και διαφωνίες. 

Αυτά βεβαίως ισχύουν σήμερα...άλλωστε οι μεταβλητές αλλάζουν πολύ γρήγορα, από την άλλη όσοι ποντάρουν στην φθορά των χρόνων του στην κεφαλή της πόλης, ίσως να απογοητευτούν αφού ας μην ξεχνάμε ότι έχει βγει νικητής μέσα από τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.. 

Προφανώς και δεν έχουν γίνει όλα σωστά ή θα μπορούσε να ήταν καλύτερα τα πράγματα στην Πρέβεζα, πλην όμως δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι ήδη διανύουμε τον όγδοο μνημονιακό χρόνο με τις γνωστές σε όλους οικονομικές συνέπειες, κυρίως στις περικοπές στους δήμους. Αναμφίβολα, θα υπάρξουν γνωστοί πολίτες που θα θελήσουν να "χτυπήσουν" τη δημαρχία, όπως ένας εξ αυτών ο Δημήτρης Παππάς, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ

Έτσι, όπως πληροφορούμαστε δύο ακόμη υποψήφιοι (τα ονόματα των οποίων θα σας αποκαλύψουμε σε νεότερες μας αναρτήσεις) ο καθένας εκ των οποίων έχει ήδη συγκροτήσει ένα πλήρες ψηφοδέλτιο και μοιάζουν να είναι έτοιμοι για την εκλογική αναμέτρηση. Προφανώς, ο κύριος αντίπαλος όλων όσων θα θελήσουν να διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας, είναι ο κ.Μπαίλης, το παρελθόν του οποίου έχει δείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά να παίρνει τις εκλογές..και όσοι τον υποτιμήσουν θα έχουν υποπέσει σε μεγάλο σφάλμα. 

Το PrevezaBest, σε επόμενες αναρτήσεις του θα έχει τη δυνατότητα να σας  αποκαλύψει ονόματα υποψηφίων αλλά και τις κινήσεις τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου