Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Παναγιώτα - Μαρία Ζήση υποψήφια Π.Σ. στον Ν.Πρέβεζας με την παράταξη "Ήπειρος Όλον" του Δ.Δημητρίου


Μήνυμα της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου, Παναγιώτας - Μαρίας Ζήση

"Αγαπητοί πολίτες του Ν.Πρέβεζας


Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όλων μας ιδιαίτερα ομως τον νέων ανθρώπων που βιώνουν την προβληματική κατάστασή της χώρας μας, λογο της οικονομικής κρίσης.

Ο Β'βαθμος Τοπικης Αυτοδιοίκησης, μετα την μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, εμπεριέχει αρμοδιότητες που σχετίζονται άμεσα με το αναπτυξιακό μοντέλο των Περιφερειών.

Ο σχεδιασμός σε επίπεδο Περιφέρειας, η υλοποίηση και οι συνέργειες με τους Δήμους και τους υπόλοιπους Φορείς κρίνεται απαραίτητο να αποτελεί αποτέλεσμα διαβούλευσης αλλα και συνδιαμόρφωσης με τους πολίτες. 

Η αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και ιδιαίτερα της Π.Ε. Πρέβεζας δεν αρκεί από μόνη της να προσδώσει την ώθηση που απαιτείται για το αναπτυξιακό άλμα που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και συγκράτησης του νεανικού πληθυσμού στον τόπο μας.

Χρειάζεται απαραιτήτως η κοινή αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων της Περιφέρειας ολιστικά,με κοινή προσέγγιση,μακριά απο μικροκομματικές πρακτικές,οικονομικά συμφέροντα των ολίγων και τοπικιστικές αγκυλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και να κατέλθω με το ψηφοδέλτιο της παράταξης <<Ήπειρος Όλον>> με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου διαπιστώνοντας τη βούληση του να καταθέσει μια νέα πρόταση που αφορά τι σύνολο της Ηπείρου σε ρεαλιστική βάση, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή και τους πολίτες της". 

Ζηση Παναγιώτα-Μαρία 
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν.Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου