Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Στράτος Ιωάννου για την υποψηφιότητά του, τον Τουρισμό, τις Υποδομές και την ανάπτυξη της Ηπείρου - Ηχητικό


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης μέσα από το Ράδιο Πρέβεζα 93.0, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού της Ηπείρου κ.Στράτος Ιωάννου.

Ο κ.Ιωάννου, αφού δήλωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο πλευρό του επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρου Καχριμάνη, σχολίασε τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση. "Ως Αντιπεριφερειάρχης έχω ασχοληθεί με τον Νομό Πρέβεζας, πιστεύω πως έχουν γίνει σημαντικά πράγματα, άλλα έχουν τελειώσει, άλλα έχουν δρομολογηθεί και άλλα βρίσκονται στην φάση της εκτέλεσης, και μέσα σ'αυτή την λογική ήθελα και γω να συνεχίσω ακόμα  αυτή την πορεία για να μπορέσουμε να βοηθήσω στην ανάπτυξη του Ν.Πρέβεζας όπως βοήθησα τα προηγούμενα χρόνια, άρα λοιπόν οι πολίτες θα κρίνουν και ανάλογα θα θέσουν τον "σταυρό" 

*Ν' αναφέρουμε πως και οι αντιπεριφερειάρχες, με τον νέο εκλογικό νόμο στις προσεχείς εκλογές κατέρχονται ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και μπαίνουν στην διεκδίκηση του "Σταυρού", πριν εκλέγονταν αυτόματα ως επικεφαλής - αντιπεριφερειάρχης του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Ενότητας που είχαν οριστεί από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη που πρόσκεινταν.

Έπειτα, ο κ.Ιωάννου αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στο θέμα του Τουρισμού και κατά πόσο ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την ανάπτυξη της Ηπείρου, όσο και για τον τομέα των υποδομών στην Π.Ε. Πρέβεζας όπου τόνισε τα όσα έχουν γίνει καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι της Π.Ε. Πρέβεζας.  

Στην συνέχεια, ερωτηθείς ο κ.Ιωάννου για διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν την ανάπτυξη της Ηπείρου και την κατατάσσουν στις τελευταίες θέσεις, όπως επίσης και ότι έχει από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας, μεταξύ άλλων σχολίασε "Τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τα οποία δεν αμφισβητούνται από πουθενά, δείχνουν ότι είχαμε ανάπτυξη 1,6% όταν η Ελλάδα είχε μηδενική ανάπτυξη και είμαστε στις τρεις πρώτες περιφέρειες που είχαμε ανάπτυξη, αυτό σημαίνει, ότι δεν ακολουθήσαμε το μηδενικό της Ελλάδας, τα έργα που κάναμε έχουν αναπτυξιακή μορφή και δίνουν μια ώθηση μεγαλύτερη από το μέσο όρο".


Τέλος, ο κ.Ιωάννου έκλεισε λέγοντας πως "Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον συνδυασμό του Αλ.Καχριμάνη γιατί είναι ένας συνδυασμός που στάθηκε αποτελεσματικά και στηρίξαμε την περιοχή στις δύσκολες εποχές και την βάλαμε στην τροχιά της ανάπτυξης, δεν φτάνει αυτή η ανάπτυξη, θέλουμε πολύ μεγαλύτερη, αλλά, όμως, φαίνεται από τους δείκτες ότι έχει αλλάξει και αυτό θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα επόμενα χρόνια και θέλω να τονίσω ότι δεν πρέπει να υπάρχει χαμένη ψήφος. Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που λένε τι θα κάνουν, αλλά το βασικό τους πρόβλημα είναι πως θα "κοντύνουν" τον Καχριμάνη  για να μην έχει την αυτοδυναμία βάση τον εκλογικό νόμο . Με αυτοδύναμο τον δικό μας συνδυασμό θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια", υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ιωάννου. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό μέχρι το 36' λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου