Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σφοδρή επίθεση Σταύρου Αμάραντου στη Δημοτική αρχή


Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις μας, των τελευταίων ημερών, που σχολιάζουν την προεκλογική κίνηση στο Δήμο Πρέβεζας.

Πολλοί αναγνώστες  μας παρότρυναν, να συνεχίσουμε το σχολιασμό, την κριτική αλλά και την ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν τόσο στο προσκήνιο, όσο κυρίως στο παρασκήνιο.

Και αυτό να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε καθ΄όλη την προεκλογική περίοδο, συμβάλλοντας και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην όσο το δυνατόν άμεση και σφαιρική πληροφόρηση .

Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι αναγνώστες που επικοινώνησαν μαζί μας, και μας ρώτησαν  για ποιον λόγο δε γράφουμε σχόλια  και για τους συνδυασμούς που έχουν την κομματική στήριξη και συγκεκριμένα αυτούς που στηριζονται από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Εννοούσαν όπως αντιλαμβάνεστε, τον κ. Αμαραντο που στηρίζεται από το ΚΚΕ, αλλά και τον κ. Φονταρά που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε, ότι κανέναν υποψήφιο και κανέναν συνδυασμό δεν θα αφήσουμε εκτός σχολιασμού και κριτικής, απλά ο μεν πρώτος μόλις χθες σε εκδήλωσή του, δείτε ΕΔΩ, έκανε τις πρώτες ανακοινώσεις και  χθες ακούσαμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβουλων, ενώ από τον κ. Φονταρα μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφόρηση, μιας και όλα γίνονται υπό καθεστώς πλήρους μυστικότητας.

Στη χθεσινή λοιπόν μαζική και πετυχημένη συγκέντρωση στη Θεοφάνειο, ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης  για το δήμο Πρέβεζας Σταύρος Αμάραντος, άσκησε σφοδρή κριτική στον Δημοτική αρχή και προσωπικά στον κ. Μπαίλη, ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Έκανε λόγο για απραξία της Δημοτικής Αρχής και κακοδιαχείριση, για σπατάλη, αλλά και για φαινόμενα παρακμής και σήψης. 

Τόνισε ότι όλη η πολιτική της σημερινής Δημοτικής αρχής, αρχίζει και τελειώνει στα ρουσφέτια με χαλίκια,  με την άσφαλτο στους αγροτικούς δρόμους, φαινόμενα όπως είπε που τα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν το σκάφος του Μπαίλη.

Οξύτατη και πρωτόγνωρη, όμως ήταν η επίθεση του κ. Αμάραντου και στα  άλλα ψηφοδέλτια τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "στα άλλα ψηφοδέλτια  θα βρείτε καιροσκόπους, τυχοδιώκτες, πολιτικάντηδες, παραγοντίσκους και γυρολόγους" (για ποιους άραγε χτυπάει η καμπάνα).

Σε σχέση τώρα με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ανακοινώθηκαν κοινή ήταν η διαπίστωση ότι ο υποψήφιος της Λαικής Συσπείρωσης, με τα μέχρι τώρα ονόματα, δεν κατάφερε να πείσει για "το άνοιγμα" που επιχείρησε σε δυνάμεις πέραν του ΚΚΕ. 

Χρήστος Ανεμοζάλης (Τα πραγματικά παραπολιτικά, γράφονται εδώ! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου