Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019

Το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «Στροφή στο Μέλλον» παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Ευκλείδης Φονταράς


Το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «Στροφή στο Μέλλον» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, Ευκλείδης Φονταράς.


Ένα πρόγραμμα, που ισοδυναμεί όπως σημείωσε με «σχέδιο άμεσης δράσης». 

Ο κ. Φονταράς κατά τη διάρκεια της σύντομης και εισαγωγικής τοποθέτησής του, έκανε λόγο για ένα πλήρες και συνεκτικό σχέδιο χωρισμένο σε βασικούς τομείς που προτείνει δράσεις για το δήμο της Πρέβεζας. 

Σύμφωνα με τον κ. Φονταρά η παράταξη προέκυψε μέσα από την αναγκαιότητα προάσπισης του δημόσιου χώρου και συμφέροντος απέναντι σε μια ασύδοτη συχνά ιδιωτική κερδοφορία και την αδυναμία μας να συμβιβαστούμε για την τελμάτωση σε κάθε επίπεδο υποδομές ανάπτυξη φυσικό και αστικό περιβάλλον. Μίλησε για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών των πολλών
και το ρόλο που θα παίξει η παράταξη στο νέο δημοτικό συμβούλιο για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. 

Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και όχι να τα διαχειριστούμε είπε ο κ. Φονταράς και αναφέρθηκε στα τοπικά συμβούλια και στο ρόλο τους. Στη συνέχεια υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέλυσαν τις θεματικές ενότητες παιδεία - αθλητισμός, περιβάλλον- ανακύκλωση, υγεία - κοινωνικές δομές, ιστορικό κέντρο, πολιτισμός και μνημεία. Αναλυτικό το πρόγραμμα σύμφωνα με τον
υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας, Ευκλείδη Φονταρά. θα βρίσκεται αναρτημένο από σήμερα στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Κίνησης «Στροφή στο Μέλλον» ώστε να μπορεί να ενημερωθεί κάθε δημότης.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της παράταξης, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου