Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2020

Ένωση Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων: Εκλογή Πρεβεζάνου στο νέο ΔΣ


Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της «Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων», για την εκλογή εννιαμελούς ΔΣ και εννέα αναπληρωματικών μελών.


Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 15 Σεπτεμβρίου, με τις συνολικές ψήφους να ανέρχονται σε 1438 εκ των οποίων οι 1426 ήταν έγκυρες και 11 άκυρες.

Την πρωτιά κατέκτησε ο ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας ο οποίος συγκέντρωσε 582 ψήφους, ο Δημήτρης Γκαβέλας με 439 και ο Βασίλης Ταουξής με 409.

Ακολουθούν η Ιφιγένεια Βασιλοπούλου 349, Βαγγέλης Γκιγκιλινης 349, Χριστίνα Βαθειά 326, Παναγιώτης Κάσσης 323, Γιάννης Μπαρκαγιάννης 232, Γιώτα Παντελεάκη 231.

Αναπληρωματικοί: Κώστας Ματζουράνης 227, Χρήστος Ντιβανίδης 221, Κώνσταντίνος Γώγος 218, Δημήτριος Σακαλόγλου 202, Βούλα Δημητριάδου 200, Παναγιώτης Μαριόλης 197, Μαρία-Πηνελόπη Λιακόγκονα 191, Αθανάσιος Μαγκώνης 181, Βιολέττα Κριτσιλή 176.


Πρόκειται για μια καλή διάκριση για τον Πρεβεζάνο δικηγόρο, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να εκλεγεί στο νέο Δ.Σ. ανάμεσα από μεγάλα ονόματα της δικηγορίας και όχι μόνο. Και αυτό από μόνο του, δίνει άλλη αξία στην εκλογή του. 

Μάλιστα, ο ίδιος, μέσω των Social Media ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αναφέροντας:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και όλες που παραβρέθηκαν στις αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Με τη ψήφο Σας και τη συμπαράσταση Σας, εντάχθηκα στη Διοίκηση της Ενώσεως λαμβάνοντας την 8η θέση.
Η υποστήριξη Σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα.
Έναν αγώνα όπου θα επιδιώξω να ανταποκριθώ επάξια στον ρόλο μου και να τιμήσω στο βαθμό που της αξίζει την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου