Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραλίγο νέα "Μυρσίνη" στον Ωρωπό


Χαμός στον Ωρωπό με τα όπλα. Σοβαρό επεισόδιο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για το έγκλημα στην Μυρσίνη και το σκηνικό ξαναστήθηκε, αυτή τη φορά στον Ωρωπό Πρέβεζας, όπως σας ενημερώσαμε, ΕΔΩ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ημεδαπός, φέρεται να κυνήγησε με γεμάτη καραμπίνα αλλοδαπό εργάτη που ζει και εργάζεται στο χωριό ο οποίος δήλωσε ότι κρύφτηκε για να γλυτώσει και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Στη συνέχεια κατέφθασε επί τόπου η αστυνομία και κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση του φερόμενου ως δράστη, προκειμένου να του φορέσει χειροπέδες. 

Από μεγάλη τελικά τύχη και σύμπτωση, το επεισόδιο αυτό δεν κατέληξε σε τραγωδία και ο κατηγορούμενος κατέληξε στο αυτόφωρο, όπου εμφανίσθηκε σήμερα. Ο ίδιος αρνείται το περιστατικό παρότι δέχεται ότι είχε στην κατοχή του το όπλο. 

Τελικά ορίστηκε δικάσιμος για την επόμενη εβδομάδα. 

Από ασφαλείς πληροφορίες μας γνωρίζουμε ότι η καραμπίνα δεν ήταν δηλωμένη, ενώ όλη η περιοχή αλλά και η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με το εύρος της οπλοφορίας και οπλοχρησίας στην περιοχή μας. Με τη δικαιολογία του κυνηγίου είναι άγνωστο πόσα όπλα υπάρχουν και πως μπορούν αυτά να χρησιμοποιηθούν.

Επιτέλους πρέπει κάποιος να επέμβει γιατί δεν αρκεί να κλαίμε κάθε φορά κατόπιν εορτής. 

Πληρεξούσιοι δικηγόροι των εμπλεκομένων ενημερωθήκαμε ότι είναι οι Απόστολος Τάσσης και Βασίλειος Γιάπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου