Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποφυλακίστηκαν δύο μέλη της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης καθώς και ο φερόμενος ως αρχηγός

Εκτός φυλακής είναι από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest τα τρία από τα τέσσερα μέλη της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών στην Πρέβεζα. 

Σάλος είχε ξεσπάσει το καλοκαίρι στην Πρέβεζα, έπειτα από την σύλληψη έντεκα ατόμων τα οποία είχαν οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών. 

Μάλιστα, τότε, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ από τους 11, προσωρινά κρατούμενοι (προφυλακιστέοι) είχαν κριθεί τέσσερα άτομα εκ των οποίων σύμφωνα με την αστυνομία, δείτε ΕΔΩ, οι τρεις από αυτούς βρίσκονταν στον βασικό πυρήνα της οργάνωσης που αποτελούνταν από το φερόμενο αρχηγικό μέλος και δύο ακόμη από τα συλληφθέντα μέλη, ένα εκ των οποίων τυγχάνει πυροσβεστικός υπάλληλος.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει, σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αποφυλακίστηκαν ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης καθώς επίσης και δύο άλλα μέλη. 

Σχετικα με τον φερόμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης επικοινωνήσαμε με τον Ποινικολόγο - συνήγορο του, κ.Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη ο οποίος σχετικα με την εξέλιξη αυτη μας δήλωσε οτι συνεκτιμήθηκε η κατάσταση της υγείας του εντολέως του καθως και τα λοιπά στοιχεία της δικογραφίας με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να οδηγηθούν στην αποφυλάκιση του με περιοριστικούς όρους.

Επίσης, ο κ.Παπαιωαννίδης σχετικά με τον τέταρτο ο οποίος παραμένει προσωρινά κρατούμενος ανέφερε πως και σε αυτή την περίπτωση αναμένονται εξελίξεις. 

Επίσης, επικοινωνήσαμε με τον συνήγορο κ.Βασίλειο Γιάπρο ο οποίος εκπροσωπεί τους άλλους δύο που αποφυλακίστηκαν και σε δηλώσεις του ανέφερε: 

"Με διάταξη του κ. Ανακριτή Πρέβεζας και ύστερα από σύμφωνη γνώμη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών έγιναν δεκτές οι αιτήσεις των δύο εντολέων μου και η προσωρινή κράτηση που τους είχε επιβληθεί από τον Ιούλιο του 2020 αντικαταστάθηκε με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο ΑΤ του τόπου κατοικίας τους. Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω ότι οι εντολείς μου από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους είχαν δηλώσει ότι πρόκειται για άτομα εξαρτημένα από τις ναρκωτικές ουσίες κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε πλήρως και από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου