Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Κατατέθηκε προσφυγή κατά του διαγωνισμού του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου


Κατατέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 5/1 στον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, κ.Μιχελάκη η πρώτη προσφυγή κατά του διαγωνισμού του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest αναμένεται να κατατεθούν δύο ακόμη προσφυγές .

Το θέμα αφορά τον διαγωνισμό «Λειτουργία και Συντήρηση των ΣΜΑ Ηπείρου, Μεταφοράς Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) και υπολείμματος της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) Ηπείρου» με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, συνολικού προϋπολογισμού για επτά χρόνια (συν τρία με δυνατότητα προαίρεσης) 20,957 εκατ. ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ το κόστος της σύμβασης φτάνει 25,987 εκατ. ευρώ).

Να θυμίσουμε πως η μελέτη ψηφίστηκε από το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου έπειτα από δύο αναβολές και αφού υπήρξαν αντιδράσεις από τους δήμους των Ιωαννίνων. 

Μάλιστα την μελέτη είχαν καταψήφισαν οι δύο εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας στον Φορέα, οι Αντιδήμαρχοι Ακρίβης και Δαρδαμάνης, αντίθετα υπέρ ψήφισε το μέλος της πενταμελούς εκτελεστικής επιτροπής, Παύλος Σαμπαρασίνας. 

Η προσφυγή καθώς και οι άλλες δύο - προσφυγές - που αναμένεται να κατατεθούν έρχονται ως φυσική εξέλιξη από τα μέλη του Δ.Σ. που είχαν καταψηφίσει τη μελέτη και φέρουν ενστάσεις, αντιδρώντας στην ενιαία τιμολογιακή πολιτική του φορέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Νίκος Καλαντζής είναι έτοιμος να αντικρούσει τα όποια επιχειρήματα - παρατηρήσεις προβάλλονται στην προσφυγή  .

Δείτε επίσης, "Ανταρσία" στη Διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου

Εγκρίθηκε η μελέτη για τη διαχείριση των σταθμών μεταφόρτωση απορριμμάτων - Μειοψήφισαν, Δαρδαμάνης & Ακρίβης

Πως οι Αντιδήμαρχοι Δαρδαμάνης, Ακρίβης δικαιολόγησαν τη στάση τους στον ΦΟΔΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου