Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνεχίζονται οι αγωγές κατά του Δήμου για αναθέσεις "με το στόμα"


Θορύβησε ιδιαιτέρως το χθεσινό μας δημοσίευμα
Τι ακριβώς συμβαίνει στον Δήμο με τις προφορικές εντολές ; Γιατί κανείς δεν παρεμβαίνει ; και όπως πληροφορούμαστε αρκετοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να μιλήσουν...

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ετοιμάζονται να κατατεθούν και νέες αγωγές παρόμοιων υποθέσεων, επικαλούμενοι δηλαδή προφορικές εντολές πρώην αντιδημάρχων !!

Σήμερα, μια ακόμη αγωγή που έχει ασκηθεί από ιδιώτη σε βάρος του Δήμου Πρέβεζας, επρόκειτο να συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας, η οποία όμως αποφάσισε την αναβολή του θέματος προκειμένου να καλεστούν οι αρμόδιοι πρώην αντιδήμαρχοι για να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις, αφού και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για "ανάθεση με το στόμα" με τον ιδιώτη να επικαλείται εντολές των αντιδημάρχων. 

Σημειωτέον από πλευράς του ιδιώτη δεν έχει κοπεί κανένα τιμολόγιο .

Όπως αναφέρει στην σχετική εισήγηση του νομικού συμβούλου:

Ο..., διαθέτει κατάστημα γενικού εμπορίου (γυψοσανίδες, χρώματα, σιδηρικά, υδραυλικά, σωλήνες κλπ.), στο Λούρο Πρεβέζης και ζητεί με την ανωτέρω αγωγή του να του καταβληθεί  από το Δήμο Πρέβεζας το συνολικό ποσό των 71905,48 €, νομιμότοκα για το μεν ποσό των 58009,27 € (το οποίο αποτελεί την αξία των εμπορευμάτων, (άνευ τιμολογίων) από την επίδοση της αγωγής και για το ποσό των 13896,21 € (το οποίο αποτελεί τον αναλογούντα ΦΠΑ 24%) νομιμότοκα από την καταβολή του ποσού των εμπορευμάτων μέχρι την ολοσχερή εξόφληση, από την προμήθεια συναφών ειδών για το διάστημα από τον Ιούνιο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2019, επικαλούμενος εντολές των Αντιδημάρχων Θεόδωρου Κατσαούνου, Χαράλαμπου Κακιούζη, Νικολάου Πανταζή της Δημ. Εν. Λούρου και του Κωνσταντίνου Ματέρη της Δημ. Εν. Ζαλόγγου.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι αμείλικτα !

Γιατί όλα αυτά ή η πλειοψηφία αυτών συνέβησαν στην Δ.Ε. Λούρου και όχι για παράδειγμα στην Δ.Ε. Ζαλόγγου ;

Ο πρώην Δήμαρχος κος Μπαίλης γνώριζε ; είχε γνώση των όσων έπρατταν οι αντιδήμαρχοι του ;;

Μπορεί να εγγυηθεί κάποιος ότι στις τιμές δεν υπάρχει "καπέλο" ;;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ !!

Χρήστος Ανεμοζάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου