Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην αντεπίθεση περνούν οι θιγόμενοι επαγγελματίες υποβάλλοντας μηνύσεις !


Μπορεί το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, περί δήθεν ροζ σεναρίων το οποίο κατασκεύασαν νοσηροί εγκέφαλοι και το οποίο συζητήθηκε ευρέως, να "έκατσε" πλην όμως, αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις !

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, επαγγελματίες της Πρέβεζας το όνομα των οποίων ενεπλάκη σε όλη αυτή την παραφιλολογία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφθούν τα δικαστήρια της Πρέβεζας και να υποβάλλουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση αυτή (με τους επαγγελματίες) φαίνεται πως συνδέεται άρρηκτα με την υπόθεση εκβιασμού και παραβίασης  ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με χρήση και διάδοση παραχαραχθέντος και αλλοιωθέντος βιντεοπτικού υλικού (δείτε σχετικά, ΕΔΩ και ΕΔΩ )

Έτσι λοιπόν, οι επαγγελματίες που υπέστησαν κοινωνική αλλά και επαγγελματική καταβαράθρωση, δια του συνηγόρου τους κύριο Βασίλειο Γιάπρο, θα ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να διαφυλάξουν από νοσηρά σενάρια τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους .

Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία τα οποία έχουν περιέλθει στις διωκτικές αρχές και κάνουν λόγο για συγκεκριμένα πολιτικά και επιχειρηματικά κίνητρα πίσω απ'όλη αυτή την φημολογία ενώ έχουν υποδείξει και άτομα που οργάνωσαν αυτή την άθλια υπόθεση σε βάρος των συμπολιτών μας. 

Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να λογοδοτήσουν όσοι επιχείρησαν να σπιλώσουν συνειδήσεις και προσωπικότητες.

Χρήστος Ανεμοζάλης  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου