Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ από τον Νίκο Σολδάτο


Στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης, μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ, κος Νικόλαος Σολδάτος .

Έτσι λοιπόν, επ΄αφορμή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, ο κος Σολδάτος αναφέρθηκε στους λόγους στους οποίους τον έκαναν να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, σημειώνοντας πως από μικρό παιδί βρίσκονταν στην "οικογένεια" της ΝΔ, ασχολήθηκε με την ΟΝΝΕΔ και ο κύριος λόγος είναι η αγάπη του για την νεοφιλελεύθερη παράταξη.

Για τους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει, εφόσον εκλογεί στο αξίωμα του προέδρου, ο κος Σολδάτος μεταξύ άλλων ανέφερε "Να συνεχίσουμε το έργο καθώς και την επιτυχή πορεία του απερχόμενου προέδρου του Νίκου Τζίμα, ο οποίος κράτησε ψηλά τον πήχη της ΝΔ σε επίπεδο Νομού, ενώ βασικός στόχος μου είναι να ενεργοποιήσουμε όλα τα μέλη του νομού, να συνταχθούν στις δημοκρατικές διαδικασίες και σε δράσεις σε κάθε περιοχή, να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους σε επίπεδο καθημερινότητας δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από τα συλλογικά όργανα" .

Γίνεται ένας τίμιος αγώνας τόσο από τη δική μου πλευρά όσο και από τη πλευρά του συνυποψηφίου μου, του κου Ζάχου, υπογράμμισε ο κος Σολδάτος.

Τέλος, ο κος Σολδάτος κάλεσε όλους τους φίλους και τα μέλη της γαλάζιας παράταξης να συμμετάσχουν στις εκλογές της Κυριακής και να τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνης τους ως τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Πρέβεζας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου