Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2022

Στράτος Ιωάννου "Ξεκάθαρα μεθοδευμένη η απόφαση της Συγκλήτου"


"Στην συνεδρίαση της Συγκλήτου, όταν επιχειρηματολόγησα για ποιους λόγους πρέπει να μείνει η σχολή στην Πρέβεζα και επηρέασα αρκετά από τα μέλη της, τότε ο Πρύτανης άρχισε τη δική του επιχειρηματολογία για ποιους λόγους πρέπει να φύγει το τμήμα".

Μιλώντας στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη ο Αντιπεριφερειάρχης κος Στράτος Ιωάννου δήλωσε πως μαζί με τον Δήμαρχο προσπάθησαν να πείσουν τα μέλη της Συγκλήτου, αλλά ο Πρύτανης μαζί με τον Αντιπρύτανη και τον Πρόεδρο του τμήματος της Πρέβεζας, κο Σωτηρόπουλο προσπαθούσαν να επηρεάσουν τα υπόλοιπα μέλη της Συγκλήτου για να φύγει το τμήμα από την Πρέβεζα. Ήταν ξεκάθαρα μεθοδευμένη η απόφαση αυτή. 

Ο κος Ιωάννου ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά πως για το τμήμα της Πρέβεζας δεν ευθύνεται ο Νόμος Κεραμέως, αφού δεν είναι στο "κόκκινο". Γιατί αυτό δεν τέθηκε για το τμήμα Γεωπονίας της Άρτας που είχε 17 εισακτέους...; Αυτό συνέβη μόνο στην Πρέβεζα και πουθενά αλλού. Όσοι λένε πως για το τμήμα της Πρέβεζας φταίει ο Νόμος Κεραμέως κάνουν στείρα αντιπολίτευση τόνισε ο κος Ιωάννου.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργήθηκε από τους καθηγητές του τμήματος της Πρέβεζας που πήραν την κατά πλειοψηφία απόφαση μεταφοράς του, από τον Πρόεδρο του τμήματος τον κο Σωτηρόπουλο και συνεχίστηκε από τον Πρύτανη, τον κο Αλμπάνη και τον Αντιπρύτανη κο Γεωργάτο. Σαφώς υπάρχουν λάθη από τους τοπικούς φορείς δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου