Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην τελική ευθεία τα γυρίσματα της ταινίας "ΘΥΣΙΑ" Σε ρόλους έκπληξη, Λαϊνόπουλος και Ζάχος


Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα της ταινίας ΘΥΣΙΑ του Μπάμπη Τσόκα. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο μυθιστόρημα "Το ρολόι μέσα στο σύννεφο" του Πρεβεζάνου Δικηγόρου και Συγγραφέα, Απόστολου Τάσση. 

Τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο περίπου αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγο διάστημα και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία του μοντάζ στην Σουηδία. 

Αυτές τις μέρες σκηνές πραγματοποιήθηκαν και πάλι στο ιστορικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα, στο Σαιτάν Παζάρ. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η σκηνή μεταξύ του Καρυωτάκη και της Ροζίνας, διάσημης εταίρας της Πρέβεζας. 

Τον Καρυωτάκη ενσαρκώνει ο δικηγόρος και ερασιτέχνης ηθοποιός, Νίκος Λαϊνόπουλος ο οποίος έχει παίξει στις άγριες μέλισσες του Antenna ενώ το επόμενο διάστημα θα τον δούμε στον ΣΑΣΜΟ του Alpha. Την Ροζίνα ενσαρκώνει ο γνωστός μίμος και ηθοποιός, Διονύσης Ζάχος !


Επίσης, μεγάλη τιμή για την Πρέβεζα η δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού "ΠΡΕΒΕΖΑ" από τον συνθέτη Γιάννη Γλέζο. 

Στην ταινία στην οποία συμμετέχει πλήθος εθελοντών ηθοποιών αναμένεται να την δούμε στις αρχές του επόμενου έτους και θα προβληθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου φέρνοντας την Πρέβεζα σε πρώτο πλάνο παγκοσμίως !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου