Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2023

Σε ζωντανή σύνδεση στην ΕΤ3 το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας-Απόψε η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού


Στην Ετ3 στην εκπομπή "Περίμετρος" με την Κατερίνα Ρενιέρη φιλοξενήθηκε το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μιλώντας στον Δημοσιογράφο Βασίλη Σιώμο.

Οι εκπρόσωποι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αναφέρθηκαν στο μεγάλο ενδιαφέρον που έχει κεντρίσει η πόλη της Πρέβεζας για τις μικρές και μεγάλες Απόκριες, για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Πρέβεζας. Από τα Καρναβαλοδρώμενα, την "Περιήγηση των Καρναβαλιστών", τον "Κόκκινο Χορό" που φέτος θα διοργανώσουν όλα όσα καταστήματα εστίασης επιθυμούν, την τελετή έναρξης αλλά και την τελετή λήξης του Καρναβαλιού.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ήδη έχουν κλείσει εκδρομές για την Πρέβεζα από διάφορες περιοχές της χώρας για να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και η πληρότητα γεμίζει ελπίδες για τον κόσμο που θα υποδεχθεί η Πρέβεζα τις Απόκριες!
Ο Εκπρόσωπος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας  Σπύρος Πλέουρας μίλησε στην Ετ3 και για το Καρναβάλι των γυναικών Πρέβεζας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη που έχει το Καρναβάλι του Κομιτάτου από την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τα καταστήματα εστίασης, ενώ κάλεσε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, να έρθουν να ζήσουν το Καρναβάλι του Κομιτάτου τις δύο τελευταίες εβδομάδες της Αποκριάς, πολύ απλά γιατί το Καρναβάλι του Κομιτάτου είναι μοναδικό σαν δαχτυλικό αποτύπωμα.

Ο  πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου "Κομιτάτο Πρέβεζας" Χρήστος Λούπας και ο "Αντιπρόεδρος" Κώστας Βλάχος παράλληλα με τη ζωντανή σύνδεση έβαζαν... τις τελευταίες πινελιές, σε δύο από τους Καρνάβαλους που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Αποκριάτικης Πρέβεζας.

Απόψε το βράδυ Σάββατο 28/1 και ώρα 18.00 ξεκινά στην πλατεία Ανδρούτσου η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού. 

Θεατρικό: “Ο Ντελάλης”

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος κηρύσσει την έναρξη του Καρναβαλιού

Θεατρικό: “Η Ντένη Μαρκορά ξαναχτυπά”

Χορευτικό: ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Χορευτικό: Pa’Bailar

Χορευτικό:ΑΓΣ Καλλισθένης

Χορευτικό : ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Χορευτικό: Pa’Bailar

Χορευτικό: «Χοροχώρος Έκφραση»

Ώρα 19.00 συναυλία με το συγκρότημα ONIRAMA σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου το σύλλογο εστίασης και το Καρναβάλι των γυναικών Πρέβεζας.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας εύχεται σε όλους και σε όλες Καλή Αποκριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου