Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνεδρίασε η τοπική οργάνωση του Σύριζα - Καταλυτική η τοποθέτηση του Δημήτρη Σιόρεντα


Συνεδρίασε το απόγευμα του Σαββάτου 28/1 η τοπική οργάνωση του Σύριζα στη Θεοφάνειο αίθουσα στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaBest, το "παρών" έδωσαν δεκάδες μέλη του Σύριζα, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Σιόρεντας και η Χριστίνα Κριτσιμά που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ηγηθούν ενός ψηφοδελτίου για την διεκδίκηση της δημαρχίας του Δήμου Πρέβεζας. 

Επίσης, στη συνεδρίαση παραβρέθηκε σύσσωμη η παράταξη "Στροφή στο Μέλλον", ο Δημοτικός Σύμβουλος της "Ανάπτυξης Τώρα" και μέλος του Σύριζα, Τάσος Αμάραντος ο οποίος έκανε και τοποθέτηση. 

Στη συνεδρίαση μίλησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα, Βησσαρίων Μίχας όπου αφού αναφέρθηκε στους έξι κεντρικούς άξονες του προγράμματος του Σύριζα μίλησε για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί από την Κ.Ε. του κόμματος. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, καταλυτική στη συνεδρίαση ήταν η τοποθέτηση του Δημήτρη Σιόρεντα ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει μια δημοτική κίνηση να πορευτεί προκειμένου να κατέρθει με σοβαρές αξιώσεις για τον Δήμο της Πρέβεζας.

Nα σημειώσουμε πως ο Σύριζα στους μικρούς δήμους δεν θα δώσει επίσημα χρίσματα, παρά μόνο θα επιλέξει να στηρίξει αυτοδιοικητικά σχήματα. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου