Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

Την βοήθεια όλων ζητά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Βασιλείου Πρέβεζας για να προχωρήσει το έργο της αποκατάστασης


Ανοίγει και πάλι για τους πιστούς από την Κυριακή των Βαΐων

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πασχαλινές Ευχές από το Φαρμακείο Soul n Body


Το Φαρμακείο Soul n Body, Αθηνάς Σουλιώτη στην Πρέβεζα στέλνει τις θερμότερες ευχές σε όλες και σε όλους για χαρούμενες και όμορφες πασχαλινές γιορτές. 

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Εύης Χριστοφιλοπούλου στο Επιμελητήριο Πρέβεζας


Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πρέβεζας πραγματοποίησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε  στο Νομό Πρέβεζας,  χθες  Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Ο "Βάθος" επιλέγει τον Αμβρακικό Κόλπο


Πολύτιμες πληροφορίες για τις κινήσεις της χελώνας αρσενικής χελώνας "Βάθος" στην οποία πριν 2 χρόνια τοποθετήθηκε πομπός από τον "Αρχέλων” και αποτυπώνει τις μετακινήσεις του δείχνει συγκεκριμένη εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στη σελίδα του Συλλόγου.

Στην Πρέβεζα σήμερα ο Ν. Ανδρουλάκης – Θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της πόλης


Σε νομούς της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας, περιοδεύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έχει λόγους να υπερηφανεύεται..


Το Επιμελητήριο Πρέβεζας κατά την προηγούμενη θητεία, ήταν υπόθεση ενός ανδρός...

Εαρινή Συναυλία από την Μικτή Χορωδία Πάργας


Με την εαρινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κοινό αμφιθέατρο του Δέσκειου Γυμνασίου- Λυκείου η Μικτή Χορωδία Πάργας ολοκλήρωσε τις συναντήσεις της για την τρέχουσα περίοδο.  

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Νομού Πρέβεζας


Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών-Φοροτεχνικών Νομού Πρέβεζας . 

ΛΑ.ΣΥ. Πρέβεζας: Ανακοίνωση για την τοποθέτηση προτομής του Θρασύβουλου Τσακαλώτου στην πλατεία Ναβαρίνου


Ανακοίνωση

Καλή η ποιότητα των υδάτων στα ποτάμια της Ηπείρου


Με τη συμπλήρωση 6 μηνών λειτουργίας του δικτύου αυτόματων σταθμών παρακολούθησης υδάτων του έργου Epirus-waters, που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων (Ι.ΘΑ.ΒΙ.Π.Ε.Υ.) και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, η επιστημονική ομάδα προχώρησε σε μια πρώτη αποτίμηση των πληροφοριών και υπηρεσιών τους για κάθε ένα από τους ποταμούς Καλαμά, Λούρο και Άραχθο.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Πυροσβεστών Ηπείρου


Σήμερα 25 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 18 στα Ιωάννινα συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα τη «Συγκρότηση σε Σώμα».

Η θεατρική παράσταση του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας «Το Δέντρο – ένας οικολογικός μύθος»


Χτες, 24 Απριλίου, στην κατάμεστη Θεοφάνειο αίθουσα ανέβηκε η θεατρική παράσταση του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας «Το Δέντρο-ένας οικολογικός μύθος»