Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2023

325.000 ευρώ για το νοσοκομείο της Πρέβεζας


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κο Ιωάννη Καρβέλη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Ο Ι.Σ. Πρέβεζας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών κατά του φορολογικού


Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας συμφωνεί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Ελευθεροεπαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων, ΤΕΕ και ΟΕΕ, κατά του φορολογικού νομοσχεδίου, την Τρίτη 5-12-2023.

Τιμητική βράβευση των εθελοντών της ΛΕΚ Ν.Πρέβεζας και του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα


Σε έντονο φορτισμένο συναισθητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η "Εκδήλωση Τιμητικής Βράβευσης των εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, για την προσφορά τους στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης ανθρώπων και ζώων στις καταστροφικές πλημμύρες στο Νομό Τρικάλων."

Χοροστασία του Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό


Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, 3 Δεκεμβρίου 2023, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού επηρεάζει και την Ήπειρο


Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τρίτης (5-12-2023) και στην Ήπειρο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου AI – SMART «Δίκτυο Μικρών Λιμένων Αδριατικής Ιονίου»


Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου AISMART «Δίκτυο Μικρών Λιμένων Αδριατικής Ιονίου», μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε η κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου του Μύτικα, η Περιφέρεια Ηπείρου,  διοργανώνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, στο χώρο του ξενοδοχείου Dioni Boutique Hotel στην Πρέβεζα, στις 11:30 π.μ. την εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου.

ΠΡΕΒΕΖΑ - Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις σε Α.Τ.Μ.


Δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις Α.Τ.Μ. τραπεζών σε διάφορες περιοχές της επικράτειας

Στις 22 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Τοπικών Συμβουλίων Δήμου Πάργας


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στο Καναλάκι η ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των μελών των Δημοτικών - Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πάργας που αναδείχτηκαν από τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, με την θητεία τους  να ξεκινά την 1/1/2023.

ΠΡΕΒΕΖΑ - Μαρίνες - Προσελκύουν τουρισμό υψηλού εισοδήματος με σημαντικό οικονομικό όφελος για την τοπική οικονομία


Οι μαρίνες δεν είναι όπως μπορεί να φαντάζονται πολλοί, parking σκαφών πολυτελούς αναψυχής. Αντιθέτως είναι «παραγωγικές» μονάδες που προσφέρουν πολλά στην οικονομία, την απασχόληση και την τοπική οικονομία, σύμφωνα με όσα επισημαίνει στα ΝΕΑ ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και Managing Director της Lamda Marinas Investments .κ. Σταύρος Κατσικάδης.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2023

Σημείο εκκίνησης της κρουαζιέρας στο Ιόνιο η μαρίνα Πρέβεζας


Η μαρίνα Πρέβεζας έχει εξελιχθεί ως ένα σημαντικό σημείο εκκίνησης για όλους τους προορισμούς των νησιών του Ιονίου πελάγους, μετά από προσπάθεια πολλών ετών.

3 χρόνια έμπρακτης προσφοράς στο 1ο Ειδικό Σχολείο από το Δήμο Πρέβεζας


Ο Δήμαρχος Πρέβεζας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε μία ακόμα επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας την Παρασκευή  1η Δεκεμβρίου 2023.

Καταγγελία της ΠΕΔΜΕΔΕ για διαγωνισμό έργου στην Πρέβεζα


Την ματαίωση του διαγωνισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας που αφορά σε καθαρισμούς τεχνικούς, κατασκευές πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμό και σήμανση ασφάλειας στο οδικό δίκτυο ζητά με έγγραφό της η ΠΕΔΜΕΔΕ Ηπείρου.