Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Στον Εισαγγελέα συγγενείς της άτυχης 45χρονης από το Καναλάκι


Το γραφείο του Εισαγγελέα Πρέβεζας, με την παρουσία του δικηγόρου της υπόθεσης, από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, κ.Απόστολου Τάσση, πέρασαν σήμερα Πέμτπη το πρωί, συγγενείς της άτυχης 45χρονης από το Καναλάκι που το πρωινό της Παρασκευής 16/6  βρέθηκε κρεμασμένη.


Έτσι,  ο συνήγορος της οικογένειας, έκανε παράσταση πολιτικής αγωγής και ζήτησε τη διενέργεια ανάκρισης προκειμένου να διερευνηθούν αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που οδήγησαν την 45χρονη σ’αυτή την πράξη. 

Το PrevezaBest ήταν το μοναδικό μέσο που βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια και ζητήσαμε από τον κ.Τάσση να μας κάνει κάποιες δηλώσεις. 

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ο Συνήγορος κ.Απόστολος Τάσσης μας δήλωσε τα εξής:

"Ο πατέρας και τα αδέρφια της Ζωης Κωστακη εμφανίστηκαν σήμερα στο κύριο Εισαγγελέα και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.  Μία υγιης μητέρα 45 ετών εχοντας βαλει το ξυπνητήρι της για να πάει για δουλειά το επόμενο πρωί, βρέθηκε απαγχονισμένη στον κήπο του σπιτιού της. Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι αρκετό για τους οικείους της για να επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η αστυνομία και η εισαγγελία ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους περιβάλλονται από την εμπιστοσύνη μας και γνωρίζουν ότι βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση. 

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ παρακινδυνευμένο και άστοχο να δίνουμε στοιχεία της υπόθεσης. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να μη διαδίδονται πράγματα τα οποία δεν είναι διασταυρωμένα και ανυπόστατες ειδήσεις οι οποίες πληγώνουν.

Η υπόθεση αυτή κρύβει πολύ πόνο. Πίσω από αυτό το θάνατο κρύβεται μία ανθρώπινη ιστορία σαν αυτές που ίσως να κρύβονται σε πολλά ελληνικά σπίτια. Η ενδοοικογενειακή βία όπου κι αν εκδηλώνεται είναι μια μάστιγα μη αποδεκτή για μια κοινωνία οργανωμένη και πολιτισμένη. 

Γι' αυτό ζητούμε από οποιονδήποτε γνωριζει κάτι, το παραμικρό γι αυτή την υπόθεση, να μιλήσει. Να εμφανιστεί και να πει την αλήθεια για να προστατέψει ότι έμεινε να προστατευτεί. Αν κάποιος γνωρίζει και δεν μιλάει σημαίνει ότι συγκαλύπτει ένα πρόβλημα που πριν από λίγο καιρό πήρε το όνομά του άτυχου Γιακουμάκη σήμερα ισως της Ζωης Κωστακη και αύριο των ενοίκων από ένα διπλανό ίσως και το δικό του σπίτι. 

Απευθύνομαι ιδιαίτερα σε όσους και όσες έχουν πέσει θύματα τέτοιων βάναυσων συμπεριφορών και τους παρακαλώ να βοηθήσουν είτε επιβεβαιώνοντας είτε αποκλείοντας τα ενδεχόμενα. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο από την αποκάλυψη της αλήθειας και την λύτρωση της ψυχής της. Όποιος ξέρει τι ήθελε  να πει με την πράξη της αυτή η Ζωή, να μιλήσει. 

Πίσω από την υπόθεση αυτή βρίσκονται άνθρωποι τους οποίους οφείλουμε να σεβαστούμε σε όποια θέση κι αν βρίσκονται σήμερα. Και θα το πράξουμε παρά τον πόνο και την θλίψη που προκάλεσε ο άδικος χαμός ενός νέου ανθρώπου. Δεν Δεν θα το πραξουμε όμως αυτό ούτε απαθείς ούτε ως απλοί παρατηρητές". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου