Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2023

Στην Πρέβεζα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος - Φώτο


Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία της Πρέβεζας, μπροστά από τα δικαστήρια.

Ομιλητής ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, άσκησε κριτική τόσο στην Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ισχυρός αντιπολιτευτικός πόλος στη νέα βουλή. 

Το χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν η μικρή συμμετοχή μελών, φίλων και ψηφοφόρων του κινήματος, κάτι που προφανώς δεν πρέπει να ικανοποίησε τους διοργανωτές, πόσο μάλλον που εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου γίνεται λόγος από μέρους τους για την διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στο Νομό. 



Δεν ξέρουμε αν έφταιγε η ώρα ή η κακή προετοιμασία και η κινητοποίηση που έγινε απ΄όσους είχαν την ευθύνη, όμως, όταν κάνεις κεντρική προεκλογική εκδήλωση για όλο το νομό και μάλιστα με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του κόμματος και συγκεντρώνονται 70-80 άτομα αυτό προφανώς κάτι δείχνει.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αυτοδιοικητικοί, μέλη της νομαρχιακής, φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος. 

















 

 


1 σχόλιο:

  1. Είναι προφανής η αναντιστοιχια της επιρροής του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα με τη συγκέντρωση της παρέας των οργανωτιστών που νομίζουν ότι κάνουν πολιτική . Έχει έρθει η ώρα για μία ενιαία ΚεντροΑριστερα με επεξεργασμενη και τεκμηριωμένη πολιτική πρόταση και παρέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή