Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Σι-ΣΟΚ-ο στο 96' για τον ΠΑΟ, νίκες-ανάσα για ΑΕΚ και Ξάνθη


Αθήνα
Μεγάλες συγκινήσεις στον αγώνα της Τρίπολης όπου ο Αστέρας με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο 2-2 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Σισοκό με δυο πανέμορφα γκολ έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους Πράσινους που τελικά υπέστησαν... σοκ, με τον Περόνε να ισοφαρίζει στο 96' με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπουμσόνγκ.
Σημαντικές εντός έδρας νίκες σημείωσαν ΑΕΚ και Ξάνθη και πήραν.. βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Ένωση επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Ακρίτες νίκησαν με 2-0 τον Πλατανιά που παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Την Κυριακή... τα σπουδαία, καθώς στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι με τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον πάγκο τους θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ που έκανε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. 
Επίσης, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που ενδέχεται να παίξει υπό το βλέμμα του υποψήφιου νέου του προπονητή, Μίτσελ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. 
Σε μία αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ματς Βέροια - Πανθρακικός. Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον Λεβαδειακό να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 2/2 
ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0
Ξάνθη - Πλατανιάς 2-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2

Κυριακή 3/2
15:00 ΟΦΗ - Κέρκυρα 
17:15 Βέροια - Πανθρακικός 
17:15 Ολυμπιακός - Ατρόμητος 
19:30 Αρης - ΠΑΟΚ 

Δευτέρα 4/2 
19:30 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου