Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2013

Τέλος στις φήμες για το κλείσιμο ή τη συγχώνευση του Νοσοκομείου Πρέβεζας


Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11/02/2013 ο Βουλευτής Ν. Πρέβεζας κος Δημήτριος Τσουμάνης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κο Πελοπίδα Καλλίρη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι το Νοσοκομείο θα παραμείνει ως έχει στην Πρέβεζα.


 Ο κος Τσουμάνης  δήλωσε: “Επειδή πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για συγχωνεύσεις των νοσοκομείων ανά την Ελλάδα και το κλείσιμο ή τη συγχώνευση του Νοσοκομείου Πρέβεζας σας ενημερώνω ότι στη συνάντηση που είχα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Υγείας κο Καλλίρη με διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση σημαντικότητας των Νοσοκομείων, έχει καθοριστεί ο υγειονομικός χάρτης της χώρας και το Νοσοκομείο της Πρέβεζας θα παραμείνει ως έχει. Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις που είχα κάνει τους περασμένους μήνες με τις οποίες διαβεβαίωνα ότι δεν τίθεται ζήτημα διακοπής λειτουργίας του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, κάτι το οποίο προέκυπτε από σειρά συναντήσεων που είχα πραγματοποιήσει με τον Υπουργό και Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κάποιοι συνέχιζαν και συνεχίζουν να ανακινούν το θέμα δημιουργώντας ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία. Πιστεύω λοιπόν ότι άδικα δημιούργησαν ανησυχίες στους πολίτες της Πρέβεζας.
Όλοι εκείνοι που  διαδίδουν αυτά και συλλέγουν υπογραφές για την παραμονή του Νοσοκομείου στην Πρέβεζα είναι εκείνοι που ματαίωσαν την κατασκευή νέου Νοσοκομείου με τη μέθοδο Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Στέκομαι και θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα σε όλα τα προβλήματα των ασθενών πολιτών, αλλά και του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να απασχολώ συνεχώς τα ΜΜΕ.
Στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω κάθε προσπάθεια διεκδίκησης για την καλύτερη λειτουργία και παροχή υγείας στο νομό μας, είτε με το υφιστάμενο Νοσοκομείο είτε με τη συνέχιση των προσπαθειών μου για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κο Στράτο Ιωάννου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου