Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων για την καταγραφή των ζημιών.


Στην Πρέβεζα βρίσκεται από  χθες  (Tετάρτη)  κλιμάκιο της  Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων  προκειμένου  να επισκεφθεί τα σημεία του Δήμου που έχουν υποστεί ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.


Το κλιμάκιο  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη από τον οποίο ενημερώθηκε  για τα προβλήματα που  δημιουργήθηκαν  και αφορούν σοβαρές  κατολισθήσεις  και καθιζήσεις δρόμων  σε όλο το εύρος του Δήμου  αλλά και ρωγμές σε κατοικία στην Κρυοπηγή και στον οικισμό της Λυγιάς.

Χθες   πτώσεις  βράχων απέκλεισαν τον δρόμο που  συνδέει την παραλία Αρτολίθια  με τον οικισμό της Καστροσυκιάς  ενώ  πολλά είναι τα προβλήματα στην οδοποιία της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο  της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου Παντελή Μπαρτζώκα και  τον  πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής Νϊκο Ντόμαρη επισκέφθηκαν  την κατοικία που  έχει κριθεί ακατάλληλη  και συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος για την προσωρινή μεταστέγασή τους έως  ότου βρεθεί  μια οριστική λύση .

Ο κ.Μπαϊλης  βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης προκειμένου να εγκριθεί  το συντομότερο δυνατό η  χρηματοδότηση που έχει ζητήσει ο Δήμος  για την άμεση κάλυψη των αναγκών  που έχουν δημιουργηθεί στην  πρώην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, στον Μύτικα , στην 8η επαρχιακή οδό και σε εσωτερική οδοποιία της Δημοτικής Ενότητας Λουρου καθώς και σε   αρκετά  ακόμη σημεία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου