Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2013

Πρέβεζα:Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας


Σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου  στις 10πμ μέλη και στελέχη της επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΜΕ, μέλη σωματείων του ΓΝΠ, των οικοδόμων, ιδιωτικών υπαλλήλων, συνταξιούχων, ΟΤΑ, του συλλόγου γυναικών Πρέβεζας κλπ, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας  για την κατάσταση του νοσοκομείου. Προειδοποιώντας για τον άμεσο κίνδυνο δραματικής υποβάθμισης ή και κλεισίματος του Νοσοκομείου.
 Ενημέρωσαν τους εργαζόμενους , τους ασθενείς και τους συνοδούς τους πως η κατάσταση του νοσοκομείου είναι συνέπεια της πολιτικής που σήμερα εξαθλιώνει τα λαϊκά στρώματα, καταργεί εργασιακά αλλά και όλα τα δικαιώματα του λαού.
Μιας πολιτικής  που έχει γνώμονα το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων στην υγεία, οδηγεί στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της, αλλάζοντας το χαρακτήρα της δημόσιας υγείας πρόνοιας, από δικαίωμα για όλους σε προνόμιο για λίγους. Δηλαδή ακριβό εμπόρευμα προκειμένου να πουληθεί για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι έμποροι της υγείας. Μια πολιτική που «θρησκευτική ευλάβεια» ακολουθείται από την τρόικα (ΔΝΤ,ΕΕ,ΕΚΤ), την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σε βάρος του λαού.
Οι παρευρισκόμενοι φορείς και εκπρόσωποι σωματείων κάλεσαν τους εργαζόμενους και συνολικά το λαό της Πρέβεζας για διεκδίκηση καθολικής δημόσιας και δωρεάν υγείας για όλο το λαό, χωρίς καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της υγείας

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου κ Σ.Βουγέλη καθώς και του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ κ Ι.Νόβα

prevezabest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου