Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2013

Αυτοί οι νεαροί που κρύβονται πίσω από το… Facebook του Μητσοτάκη


Πανικό… έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απέκτησε τη δική του, προσωπική σελίδα στο Facebook, με τα μέλη της σελίδας να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, μέρα την ημέρα. Ποιοι είναι, όμως, εκείνοι που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη σελίδα;

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, πίσω από τον ηλικιωμένο πολιτικό, κρύβονται τέσσερα πολύ νεαρά παιδιά, τα οποία με δική τους πρωτοβουλία και μετά από την έγκριση του ίδιου, προχώρησαν στη δημιουργία του συγκεκριμένου προφίλ.
Η Άννα Ζαχαριάδου και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, είναι οι δύο από τους διαχειριστές, που αποφάσισαν να μιλήσουν για την έμπνευση της συγκεκριμένης δημιουργίας. Η 18χρονη Άννα, μιλώντας στα Παραπολιτικά, φάνηκε απόλυτα ενθουσιασμένη για την ανοδική πορεία της σελίδας, αλλά και για το γεγονός, πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης, είναι χαρούμενος για την πρωτοβουλία που πήραν.
Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος στα 25 χρόνια είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, μίλησε για τα κίνητρα τους: «Είμαστε συνολικά τέσσερα άτομα, που γνωριστήκαμε μέσα από άτυπες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο Facebook για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ήταν ένας πολιτικός που βρισκόταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής του και αυτός είναι ένας από τους λόγους που εμπνέει τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα».
Και συνέχισε: «Θεωρήσαμε πως παρουσιάζοντας τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού μέσω του Facebook οι νέοι θα ενημερώνονταν καλύτερα για την πραγματική πολιτική του κληρονομιά».
Οι νεαροί, επικοινώνησαν με το πολιτικό γραφείο του Μητσοτάκη, ώστε να πάρουν την έγκριση του, κάτι που εκείνος έδωσε με μεγάλη του χαρά. Μάλιστα, ακόμα και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τους διαθέτει υλικό, κάτι που παραδέχονται πως τους έχει βοηθήσει πολύ, αλλά παράλληλα και τους ευχαριστεί.

Koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου