Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

Μύτικας:Εκπέμπει S.O.S.

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις άφησαν κληρονομιά μονάχα καταστροφές στην συνοικία της Πρέβεζας και συγκεκριμένα τον Μύτικα. Οι αρμόδιοι φορείς έχουν προβεί στις κατάλληλες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν γρήγορα αποκατάσταση των ζημιών. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο των καταστροφών έσπευσαν ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Νίκος Ντίτσος καθώς και ο Δήμαρχος Πρεβέζης κ. Μπαίλης ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ροπόκης και ο επικεφαλής της παράταξης ανάπτυξη τώρα κ. Γιωργος Νίτσας.
Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Ροπόκης μας τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν είναι στις αρμοδιότητες του κ .Ροπόκη τα τεχνικά έργα παρόλα ταύτα είναι παντού παρών. Ο κ .Νίτσας τόνισε πως το πρόβλημα είναι σοβαρό πρέπει να γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση από το κάτω μέρος της αμμουδιάς να προχωρήσει με διαζώματα έτσι θα πετύχουμε μικρότερο κόστος και καλύτερη αισθητική.
Ο κ. Νίτσας μίλησε για μια γενικότερη ανάπλαση του χώρου.
Συνέντευξη μας παραχώρησε και ο πρόεδρος του Μύτικα κ Ντίτσος τονίζοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Απο την άλλη ο αντιπεριφερειάρχης κ Ιωάννου το ενδιαφέρον του είναι έντονο και ήδη έχει προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών 

ακολουθούν πλάνα απο το σημείο των ζημιών καθώς και συνεντεύξεις.

prevezabest







   























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου