Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

Δαιμόνια γυναίκα πήρε για test drive ένα αυτοκίνητο και λήστεψε τράπεζα


Καλιφόρνια

Με χειροπέδες κινδύνευσε να βρεθεί ένας ανυποψίαστος άνδρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος χωρίς να το γνωρίσει βοήθησε μία γυναίκα να το σκάσει, αφού νωρίτερα είχε ληστέψει μία τράπεζα.

Η δαιμόνια γυναίκα εμφανίστηκε ως επίδοξος αγοραστής μίας Chrysler του 1987 και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της πριν την αγοράσει να κάνει ένα test drive. Ο άνδρας επέμενε να βρίσκεται και ο ίδιος στο αυτοκίνητο.
Λίγα τετράγωνα πιο κάτω, η γυναίκα είπε στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ότι θα σταματήσει σε μία κοντινή τράπεζα προκειμένου να πάρει χρήματα για να αγοράσει το όχημα.
Η γυναίκα μπήκε στην τράπεζα, τη λήστεψε και ανενόχλητη επέστρεψε στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι του άνδρα για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έδωσε σε έναν ταμεία της τράπεζας σημείωμα στο οποίο έλεγε: «Γίνεται ληστεία, δεν θέλω να τραυματιστεί κανείς».
Ωστόσο, υπάλληλοι της τράπεζας ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, η οποία εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο και το ακολούθησαν.
Μετά από σήμα των αστυνομικών, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό βγήκαν έξω. Η υπόθεση ξεκαθάρισει λίγο αργότερα και ενώ ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης της Chrysler θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, η γυναίκα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να της πάρουν συνέντευξη μετά τη σύλληψή της.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου