Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ζημιές σε 30 κτίρια στο Μέτσοβο και το Ανήλιο



30 κτίρια στο Μέτσοβο και στο Ανήλιο έχουν υποστεί ζημιές και 7 από αυτά έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια στης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην περιοχή.



Επιτόπια επίσκεψη στους οικισμούς του Μετσόβου και του Ανηλίου που έχουν πληγεί από τα κατολισθητικά φαινόμενα που δημιουργήθηκαν εδώ και τρία χρόνια και έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν πραγματοποίησε χθες ο κ. Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Μετσόβου Νικόλαο Τσομπίκο καιυπηρεσιακούς παράγοντες. 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αυτοψία σε ζημιές που έχουν προκληθεί από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις τόσο σε κτίρια, όσο και σε σημεία του εσωτερικού οδικού δικτύου προκειμένου στην πορεία σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των φαινομένων με επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, διαπιστώθηκαν βλάβες σε 30 κτίρια από τα οποία τα πέντε (5) -3 στο Μέτσοβο και 2 στο Ανήλιο- έχουν κριθεί ακατάλληλα.

EPIRUS TV NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου