Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Κτηματική Υπηρεσία εξέδωσε Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής για την Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας


Πρωτόκολλο  Διοικητικής Αποβολής εξέδωσε η Κτηματική Υπηρεσία Πρέβεζας Γύρω στις 12 το μεσημέρι ,το οποίο και παράλαβε δικαστικός επιμελητής και το κοινοποίησε στον Διοικητή της 131 Σμηναρχία Μάχης κ. Τσαντίρη.Σύμφωνα με το υπ' αριθμ 324/29-3-2013 πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής της κτηματικής υπηρεσίας Πρέβεζας ,διατάχτηκε η αποβολή απο την  Λέσχη αξιωματικών φρουράς και ζητείται η παράδοση του εν λόγω ακινήτου.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/13 15:59

    το ΒΑΘΥ κράτος είναι παρών ακόμη. καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/13 17:25

    το άλλο το ξέρεις. εξώδικο στους δικηγόρους που κατέχουν 50 τουλάχιστον τετραγωνικά στο ειρηνοδικείο χωρίς να καταβάλουν ενοίκιο και να έχει έτσι έλληψη χώρων το ειρηνοδικείο η κτηματική θά στείλει?.
    και είναι από τις ομάδες που φοροδιαφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/13 17:44

    Μόνιμος καταληψίας το υπουργείο δικαιοσύνης. παλαιά μου τέχνη κόσκινο. Όλοι ξέρουν που στεγάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/13 15:28

    Εχω διαπιστώσει ,ότι τα αρπακτικά της Πατρίδας ,ασελγούν και σε τοπικό επίπεδο ,πού; Πάνω στις σάρκες του πτωχευμένου Στρατεύματος. Είπαν οι Αεροπόροι να επισκευάσουν την Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων,για σίτιση του προσωπικού της, καθώς επίσης:της Ελληνικής Αστυνομίας,της Πυροσβεστικής ,του Λιμενικού,δασκάλων,κοινωνικών συσιτίων απόρων και σχεδόν τους πρόσφτασαν...Αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας ,διαλέξαν οι "ΆΡΧΟΝΤΕΣ" να αξιοποιήσουν τις ορέξεις,άλλων υπηρεσιών που πρέπει να αξιοποιήσουν τον χώρο της λέσχης ,για γραφεία;Που βρισκόντουσαν τα τόσα και τόσα έτη ,που η λέσχη ήταν κλειστή; Ο λαός της Πρέβεζας,σας γνωρίζει καλά...Ο λαός δεν θα ξεχάσει ,ποιός απελευθέρωσε την Πρέβεζα το 1912.....Τώρα το 2013 ξέρει καλά και ποιοί των πτώχευσαν. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ..
    Υ.Γ. ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ "ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/13 16:49

      Και μια απορία. Λένε ότι παραχωρήθηκε το 1967 στο Στρατό αλλά η λέσχη λειτουργεί από την δεκαετία του 1940 . γιατί δεν γράφουν την ιστορία της? ποιος την έκτισε?

      Διαγραφή