Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάγεψε η Ελεονώρα Αποστολίδη VIDEO


Ο Δήμος Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 Χρόνια Απελευθέρωσης της Πρέβεζας, διοργανώσε σήμερα 30 Μαρτίου μια βραδιά αφιερωμένη στην Ελεονώρα Αποστολίδη.
Η ήδη καταξιωμένη και  πολυβραβευμένη 18χρονη Πρεβεζάνα  πιανίστα Ελεονώρα Αποστολίδη, ερμήνευσε έργα Χατζιδάκι, Ραχμάνινωφ, Προκόφιεφ, Χάυδν και Λιστ, σε ένα «αποχαιρετιστήριο» ρεσιτάλ πιάνου, αφού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, για να συνεχίσει τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στο πιάνο, με πλήρη υποτροφία, στην τάξη του καθηγητή Paul Ostrovsky.



Πλήθος κόσμου κατέκλεισε την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρο Πρέβεζας.Μεταξύ των άλλων το ρεσιτάλ πιάνου παρακολούθησε ο Δήμαρχος κ Μπαίλης ,ο οποίος βράβευσε στο τέλος της βραδιάς την νεαρή σολίστ και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε" Η Ελεονώρα Αποστολίδη αναδυκνύεται σε τόσο μικρή ηλικία Πρέσβειρα του Πολιτισμού της Πρέβεζας,μέσα από την μουσική  αναδυκνύει και προβάλει ο Πολιτισμός της Πρέβεζας".



Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανατολιωτάκης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο ταλέντο της Ελεονώρας και έκανε λόγο για τις διεξόδους τις οποίες παρέχει η μουσική σε χαλεπούς καιρούς όπως σήμερα,επίσης συνεχάρηκε τους γονείς και τους δασκάλους της .

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Κορωναίος συνεχάρηκε με την σειρά του τόσο την ίδια όσο και τους δασκάλους αλλα και τους γονείς της Ελεονώρας Αποστολίδη και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον.Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η κ. Α.Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου