Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

ΑΚΤΙΟ: Σενάρια Υποβάθμισης της 131 Σ.Μ. ; ; ;



"Οι έξυπνοι άνθρωποι περιφρουρούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής τους"



Δίνουν και πέρνουν τα σενάρια περί υποβάθμισης της 131 Σμηναρχία μάχης του Ακτίου.Ήδη η μονάδα του Αγρινίου έχει υποβαθμιστεί και τείνει να την καταργήσουν εντελώς.

Ποίοι είναι οι λόγοι όμως που θέλουν από την μια την υποβάθμιση και από την άλλη την κατάργηση των μονάδων της Αεροπορίας; ; ;  Προφανώς η οικονομική κρίση χτυπάει και τα στρατόπεδα.Οικονομικοί φύσεως είναι οι λόγοι που θέλουν την υποβάθμιση και την κατάργηση στρατοπέδων.

Θα αφήσουμε όμως την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας ,θα επιτρέψουμε να κλείσουν τα στρατόπεδα επειδή κάποιοι θέλουν να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα;;;

 Συγκεκριμένα ...Η Αεροπορική Βάση του Ακτίου υποστηρίζει και την μονάδα του Αγρινίου και την μονάδα της Λευκάδος{radar}.Σε μια ενδεχόμενη υποβάθμισης της λοιπόν,άγνωστο είναι κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί όπως πράττει εώς και σήμερα.

Όσον αφορά την 131 Σ.Μ. θα πρέπει να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό ότι έχει την επιστρατευτική αρμοδιότητα ολόκληρης της περιοχής και μεταξύ άλλων υποστηρίζει και τα αεροδρόμια των Κερκύρης και Ιωαννίνων όταν αυτό ζητηθεί.

Σημαντικότατο όμως για την περιοχής της Περιφέρειας είναι τα Πυροσβεστικά Αεροπλάνα τα οποία διοθέτει η 131 Σμηναρχία Μάχης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.. 

Οπότε επανερχόμαστε στο προαναφερθέν ερώτημα Στην περίπτωση που την υποβαθμίσουν την Σμηναρχία θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις δραστηριότητες όπως με επιτυχία φέρει το έργο της εις πέρας; ; ;

 Βέβαια ακόμη κινούμαστε στο επίπεδο των σεναρίων.. Θα πρέπει όμως  να υποβαθμιστεί ή και να  κλείσει ακόμα και ύστερα να κινητοποιηθούν οι Τοπικοί Πολιτικοί μας Άρχοντες; ; ; 

Δημιουργούμε τις εξελίξεις ή Τρέχουμε πίσω από αυτές ; ; ;

 Στην Ημαθία από την άλλη σύμφωνα με το Kranosgr.blogspot.gr  τίτλο του κειμένου είναι Aντιπεριφερειάρχης Ημαθίας: ''Θα μπήξει το μαχαίρι στο εθνικό μας υπογάστριο η κατάργηση του Β΄ Σώματος Στρατού στη Βέροια'' επίσης αναφέρει " Σε έκτακτη σύσκεψη για το ζήτημα της κατάργησης του Β΄ ΣΣ καλεί για τη Μεγάλη Τρίτη ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης στη Βέροια, τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και τους μητροπολίτες Έδεσσας και Κιλκίς, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τους αντιπεριφερειάρχες Κ. Μακεδονίας, όλους τους βουλευτές Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, τη δήμαρχο Βέροιας και τον στρατηγό του σώματος."

 Οι δίκοι μας Αντιπεριφερειάρχες ,Βουλευτές ,Δήμαρχοι ..τι κάνουν; ; ; Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη τους αυτό το θέμα ; ; ;  Ή περιμένουν πρώτα να υποβαθμιστεί και ύστερα να παραλάβουμε τα "πολιτικά τους" δελτία τύπου... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου