Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 27, 2013

ΑΡΤΑ: 57χρονη συνελήφθη με 150 κροτίδες επίσης συνελήφθησαν δύο νεαροί άντρες για απόπειρα κλοπής


Συνελήφθη μία 57χρονη γυναίκα για κατοχή και εμπορία κροτίδων, στη Γραμμενίτσα Άρτας



Οι πολίτες και ιδίως οι γονείς δεν πρέπει να ξεχνούν ότι οι κροτίδες και τα βεγγαλικά δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα

Συνελήφθη χθες (26-04-2013) το βράδυ στη Γραμμενίτσα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 57χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παράνομη κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στη Γραμμενίτσα Άρτας, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού και ειδικών ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών-κροτίδων, διαπιστώθηκε ότι η 57χρονη πουλούσε κροτίδες και συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (150) κροτίδες  ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

 Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διάρρηξη σπιτιού στην Άρτα


Συνελήφθησαν χθες (26.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 34 ετών, για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι δύο δράστες, προσπάθησαν να εισέλθουν σε σπίτι στην Άρτα, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους λίγες ώρες αργότερα ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ένα κατσαβίδι, το οποίο κατασχέθηκε ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου