Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 15, 2013

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του εαυτού του και τραυματίστηκε για να γίνει πιστευτός!


Λίγες ώρες χρειάστηκε η Ασφάλεια Ιωαννίνων για να αποκαλύψει ότι η ληστεία που έγινε έξω από τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη ήταν... στημένη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση υποψιάστηκαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 37χρονος, οδηγός στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, κατήγγειλε ότι έξω από το εργοστάσιο δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους οι οποίοι του πήραν το ποσό των 1950 ευρώ που είχε μαζί του. Επρόκειτο για χρήματα της εταιρείας τα οποία δεν του ανήκαν. Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφερε τραύμα στον αριστερό μηρό από αιχμηρό αντικείμενο.



Η Ασφάλεια συνέχιζε να ερευνά την υπόθεση καθώς λόγω των κενών που παρουσίαζε η κατάθεση είχε από την αρχή την εκτίμηση ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ αποκαλύφθηκε πια ότι ο 37χρονος είχε σκηνοθετήσει τη ληστεία σε βάρος του. Μάλιστα οι δύο άγνωστοι που υποτίθεται ότι του επιτέθηκαν δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να τραυματίσει τον εαυτό του με μαχαίρι ώστε να γίνει πιο πιστευτός!!!

Ο 37χρονος ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι είχε ξοδέψει ένα μέρος από το ποσό των 1950 ευρώ και δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει στην εταιρεία ενώ το υπόλοιπο ποσό το παρέδωσε στην αστυνομία.

Μπορεί λοιπόν να μοιάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό... Και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται στην πράξη ότι η τοπική αστυνομία δουλεύει ουσιαστικά, μεθοδικά και αποτελεσματικά!

παλαιότερη ανάρτηση: 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού τον μαχαίρωσαν και του απέσπασαν 1950 ευρώ

epiruspost


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου