Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τσάμπα ο Ενθουσιασμός κ. Ντίτσο...




Τελικά δεν καταφέρατε να μας διαψεύσεται κ. Ντίτσο, διότι το prevezabest είχε αναφέρει με υστερόγραφό  του ότι δεν είχαμε πειστεί για τα όσα αναφέρατε στο δελτίο τύπου σας..
Όταν είχατε αποστείλει δελτίο τύπου σχετικά με την συνάντηση σας με τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη κάνατε λόγω για το έργο των φωτεινών σηματοδοτών ,το οποίο όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου σας το έργο θα ήταν έτοιμο πολύ πριν το καλοκαίρι.

Σήμερα όμως μας απεστάλει δελτίο τύπου της Περιφέρειας το οποίο και αναφέρει συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής ...στην λίστα την οποία το έργο καταλαμβάνει την 27η θέση και κάνει λόγω για....27}Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση προς Μύτικα», αναδόχου ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΑΝΤΑ, μέχρι την 25-08-2013. 

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

27}Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση προς Μύτικα», αναδόχου ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΑΝΤΑ, μέχρι την 25-08-2013.

Σας παραθέτουμε για ακόμη μια φορά το δελτίο τύπου του Προέδρου Μύτικα κ. Ν.Ντίτσου 

7/32013
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κΑλέξανδρο Καχριμάνη στα Ιωάννινα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της  Τ.Κ Μύτικα Νικόλαος Ντίτσος.

Υπόψη του  κ.Καχριμάνη , ο οποίος είχε επισκεφθεί πρόσφατα τον Μύτικα, τέθηκε  η  ανάγκη επίσπευσης των εργασιών στα  τμήματα της τοπικής κοινότητας  που υπέστησαν ζημιές από τις  κατολισθήσεις.

Ο  κ.Ντίτσος  έμεινε  έκπληκτος από το ενδιαφέρον που έδειξε  ο κ.Καχριμάνης  για το θέμα και την   αμεσότητα με την οποία αντιμετώπισε το πρόβλημα.

« Ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την αποκατάσταση  των  ζημιών αλλά και την θωράκιση του υπόλοιπου τμήματος  της παραλιακής ζώνης»τόνισε ο πρόεδρος της Τ.Κ.Μύτικα  σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν άμεσα από  την πλευρά του παλιού τοιχείου.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για  την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στην διασταύρωση του Μύτικα ένα έργο για το οποίο, όπως αναφέρει ο κ.Ντίτσος,  έγιναν επανειλλημενα  υπομνήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο προυπολογισμός του έργου ανέρχεται στις  45 χιλιάδες ευρώ  ενώ θα είναι έτοιμο πολύ πριν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τ.Κ Μύτικα  το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί  μια από τις «παγίδες» της παραλιακής Εθνικής Οδού και τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία τουλάχιστον 7 άτομα.


Υ.Γ Όταν λέτε  θα είναι έτοιμο πολύ πριν το καλοκαίρι. Προφανώς εννοείται το καλοκαίρι του 2014 ,γιατί αν ήταν το καλοκαίρι του 2013 πολύ  πριν η κοινή λογική λέει το Μάρτιο ή τον Απρίλη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου