Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

7χρονο αγγελούδι πνίγηκε στην Ηλεία και όχι στη Λευκάδα

Η γιαγιά πήρε τα τρία εγγόνια και πήγαν στη θάλασσα σήμερα το πρωί. Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη και μπήκαν στη θάλασσα η οποία είχε αρκετό κύμα, ξεφεύγοντας από τη...
προσοχή της γιαγιάς. Δυστυχώς το ένα από τα τρία εγγόνια, μόλις 7 ετών ανασύρθηκε νεκρό.

tromaktiko.blogspot.gr


Σχετικά με τον πνιγμό του 7χρονου το έγκριτο blog tromaktiko ,έχουν κάνει λάθος και ο πνιγμός του παιδιού συνέβη στην Ηλεία   ,για αυτό το λόγω σας παρουσιάζουμε και το επίσημο δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος


Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κατακόλου από την Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και από την Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας ότι στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ» Ηλείας μία κυρία με παιδάκια παρασύρεται από τα κύματα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. με προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ενημερώθηκε Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκειμένου αποπλεύσει άμεσα για την ανωτέρω περιοχή.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κατακόλου ότι μία 60χρονη και δύο παιδιά ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα, διασώθηκαν από παρευρισκόμενους στην περιοχή, ενώ ένας 07χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Άμεσα τα τρία παιδιά και η 60χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του  07χρονου, ενώ η 60χρονη, η 10χρονη και ο 08χρονος είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους.
Η σορός του 08χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κατακόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου