Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Ενημέρωση από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας


Το Δημόσιο .Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας στα πλαίσια λειτουργίας του για την παροχή αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στους ενδιαφερομένους που πρόκειται να ενταχθούν στην περιφερειακή και τοπική αγορά εργασίας, ενημερώνει το ευρύ κοινό για τις διαδικασίες έγκρισης και λειτουργίας ειδικοτήτων για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2013 (Σεπτ. 2013).
Ειδικότερα θα γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατάρτιση σε ειδικότητες σύμφωνα με τις επιθυμίες των ενδιαφερομένων. (Υποψήφιοι καταρτιζόμενοι) (http://iek-prevez.pre.sch.gr/ επικοινωνία/ συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας/ Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής εγγραφής: ανοικτή έως και Αύγουστο 2013). 

Θα ακολουθήσουν τον Σεπτέμβριο οι αιτήσεις προεγγραφής για τα τμήματα/ ειδικότητες για τα οποία έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον, ενώ τον Οκτώβριο θα γίνει η οριστική εγγραφή καταρτιζομένων στα εγκεκριμένα τμήματα/ειδικότητες και η έναρξη της Κατάρτισης Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία Διοίκησης του Δ.Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας (κτιριακό συγκρότημα ΕΠΑ.Λ.) Σκαμνούλα-Πρέβεζας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας : http://iek-prevez.pre.sch.gr/ και στο τηλ. 2682029066, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12:30μ.μ – 19:00μ.μ

Δ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου