Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θέμα δημόσιας υγείας θέτουν οι κάτοικοι της Καστροσυκιάς


Θέμα δημόσιας υγείας θέτουν οι κάτοικοι της Καστροσυκιάς από την κατάσταση που επικρατεί στο αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής καλώντας τους αρμόδιους φορείς να λάβουν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση του αλιευτικού καταφυγίου, ώστε να μην υπάρξουν άλλες δυσάρεστες επιπτώσεις για την περιοχή, τόσο για την οικονομία αλλά κυρίως για την υγεία των κατοίκων.
Οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στους αρμόδιους φορείς και μάλιστα προχώρησαν και σε συγκέντρωση εκατοντάδων υπογραφών από πολίτες και συλλόγους(ανάμεσά τους η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας, παραθεριστές, επιχειρηματίες) και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή είναι σχετικά εύκολη η αποκατάσταση αφού υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανικά μέσα στην περιοχή της Πρέβεζας, όπου κατασκευάζεται το αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα.

«Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, ζητάμε να έρθει το ειδικό πλωτό μηχάνημα για λίγες ημέρες και να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, οι οποίες υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει» υπογραμμίζουν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής, σημειώνοντας πως δυστυχώς το καταφύγιο λόγω αστοχιών σχεδόν από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα.

Οι αλιείς και οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι ενόψει της τουριστικής περιόδου το πρόβλημα θα ενταθεί περισσότερο με καταστροφικά αποτελέσματα για τον τουρισμό της περιοχής και καλούν κάθε αρμόδιο φορέα να ενεργήσει με σκοπό την άμεση αποκατάσταση του αλιευτικού καταφυγίου ώστε να μην υπάρξουν άλλες δυσάρεστες επιπτώσεις για την περιοχή.

Δ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου