Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 12, 2013

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης μετά από υποδειγματική επιχείρηση- Συνελήφθη με τη χειροβομβίδα ανά χείρας….


Υποδειγματική ήταν η κινητοποίηση που έκανε από τα ξημερώματα η τοπική αστυνομία, με όλες τις δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός... Και ο υποδειγματικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και η αυξημένη προσοχή των πολιτών την οποία είχε ζητήσει η αστυνομία απέδωσαν καρπούς.

Ο εντοπισμός του δράστη έγινε λίγα λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Epiruspost ο νεαρός που είχε σκοτώσει το ζευγάρι των ηλικιωμένων στα Κτίσματα, ενώ νωρίτερα είχε εισβάλλει στο καφενείο του χωριού με χειροβομβίδες, βρίσκονταν κοντά στο περίπτερο, στη διασταύρωση της Πεδινής. Μόλις η πληροφορία έφτασε στους αστυνομικούς, έγινε μία πρωτοφανής επιχείρηση για τα τοπικά δεδομένα. Στα επόμενα λεπτά ο δράστης, είχε συλληφθεί παρότι κρατούσε στα χέρια του απασφαλισμένη χειροβομβίδα έτοιμος να την πετάξει στους αστυνομικούς.  
Ο ίδιος είχε απαλλαγεί από τα ρούχα που φορούσε νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε πυζάμες. Ήταν πεζός και φαίνεται ότι περίμενε όχημα να τον παραλάβει. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μεγάλη η κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή της Πεδινής, καθώς αναζητούνται συνεργάτες του.
Στο σημείο της σύλληψης έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί προκειμένου να ερευνήσουν τον κόκκινο σάκο και να απενεργοποιήσουν άλλες χειροβομβίδες που ενδέχεται να υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου