Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το χρήμα πολλοί το μίσησαν ...το δημαρχείο ουδείς...


Μπορεί ο χρόνος διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών ακόμη να μην έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο αρκετοί φλερτάρουν με τη θέση του υποψηφίου δημάρχου. 

Πολλά τα σενάρια, ακόμα περισσότεροι οι πιθανοί υποψήφιοι και ο κάθε ένας από τους ενδιαφερόμενους έχει τη δική του άποψη και όραμα για το Δήμο{;]. Το βασικό ερώτημα που θα πρέπει να κυριαρχεί στον καθένα μας ,είναι γιατί κάποιος να θέλει να αναλάβει ένα “μαγαζί” το οποίο είναι μέσα στα χρέη.{;}Αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται για την Δημαρχεία έχουν κάποιο σχέδιο για να ξελασπώσουν το Δήμο ;.

Από τον κεντροαριστερό χώρο δύο έως τώρα επίσημα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και κινούνται σε ρυθμούς προεκλογικής εκστρατείας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε τα ψηφοδέλτια τους είναι σχεδόν έτοιμα.
Και οι δύο περιπτώσεις έχουν απήχηση στην τοπική κοινωνία , διαθέτουν πολιτική άποψη και αυτό δείχνει ότι είναι το στρατηγικό τους πλεονέκτημα.

Στον κεντροδεξιό χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει τον leader τους αλλά δεν τον ανακοινώνουν.{ ίσως να είναι προληπτικοί στο μάτιασμα}.
Οι επόμενοι μήνες σίγουρα κρύβουν πολλές διεργασίες και ακόμη περισσότερες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές άλλωστε είναι διαφορετικές από όλες τις άλλες και συχνά κρύβουν εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου