Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2013

Στο Βραχάτι θα συνεχίσει την καριέρα του, ο 19χρονος Πρεβεζάνος διεθνής λίμπερο


Ο Δημήτρης Ζήσης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παμβοχαϊκό. Ο 19χρονος διεθνής λίμπερο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος και έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας ομάδας του.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αθλητές της νέας γενιάς, έχοντας διακρίσεις με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Εφήβων, της οποίας αποτελεί βασικό στέλεχος.

Ο νεαρός λίμπερο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και, παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά, ώστε να βοηθήσει τον Παμβοχαϊκό να πετύχει τους στόχους του. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική, που κάνει πρωταθλητισμό. Θα συνεργαστώ με σοβαρούς ανθρώπους και καλούς παίκτες, ενώ, μετά τη συνομιλία που είχα με τον κ. Ζαλμά, με ενημέρωσε πως οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί, όπως τα τελευταία δύο χρόνια. 

Σκοπός είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μας αγαπήσει ο κόσμος του Παμβοχαϊκού, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Για μένα είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, καθώς θα αγωνιστώ σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, οργανωμένη εντός και εκτός γηπέδου.

Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να γίνομαι καλύτερος επαγγελματίας και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά στην Α1 και τους ανθρώπους του, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να με ικανοποιήσουν στους όρους που είχαμε συμφωνήσει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου