Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

20 Χρόνια PREVERE – 20 Χρόνια Επιτυχίας


Τα 20α γενέθλια του γιόρτασε το γνωστό καφέ – μπαρ της πόλης PREVERE. Πέρασαν 20 χρόνια γεμάτα με στιγμές όλων των συναισθηματικών καταστάσεων άγχους ,ευχαρίστησης ,προσπάθειας για να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα πελάτης μας ξεχωριστά και να του δώσουμε αυτό που πραγματικά του αξίζει ,το γρήγορο σέρβις ,την ευγένεια ,τα ξεχωριστά μας προιόντα μας δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Γρηγόρης Κάρτσακλας.

Στη χτεσινή εορταστική βραδιά βρέθηκαν όλοι οι φίλοι του PREVERE για να ευχηθούν και άλλα τόσα χρόνια. Έτσι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο γνωστός Γρηγόρης έκοψε την τούρτα υπό τις επευφημίες όλων τον παρευρισκομένων. 

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα από τα πιο απολαυστικά LIVE από τους Piano Forte σε μια μοναδική{ jazz standards/latin jazz/greek emotions }εμφάνιση. 

Και μην ξεχνάτε το PREVERE ανταποδίδει την αγάπη των πελατών του μοιράζοντας πλούσια δώρα όπως 4 ταξίδια σε Ελληνικούς προορισμούς ,2 iphone 5 και 2 Samsung Galaxy Tab 7.0.

Επίσης στα πλαίσια εορτασμού των 20 χρόνων του καταστήματος ,στις 21 /6 το PREVERE θα φιλοξενήσει την γνωστή τραγουδίστρια Αντριάνα Μπάμπαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου