Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δηλώνει ότι έχει λάβει το χρίσμα για υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας

Ένα φρέσκο πρόσωπο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον κόσμο που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και δη στη τοπική κοινωνία.

Μιλάμε για έναν νεαρό κύριο ο οποίος έχει δείξει διάθεση να κατέβει στις προσεχής εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο εν λόγω κύριος φέρεται να δηλώνει ότι έχει ήδη λάβει το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας.

Αντιδράσεις από την άλλη έχει προκαλέσει η συμπεριφορά αυτή του κυρίου διότι όπως μαθαίνουμε  κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά.

Μάλιστα ο νεαρός επίδοξος πολιτευτής προ ολίγου καιρού ζήτησε ραντεβού από τοπικό πολιτικό πρόσωπο για να του εκφράσει την επιθυμία του και να ζητήσει στήριξη παράλληλα στον αγώνα που οραματίζεται να δώσει.

Οι «οργανωμένοι» από την άλλη της Νέας Δημοκρατίας μια μερίδα τουλάχιστον άτυπα δηλώνουν ότι  αν υπάρξει έστω και μία περίπτωση να δοθεί το χρίσμα στον νεαρό κύριο δεν θα παρέχουν καμία στήριξη..

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/13 14:54

    ψάχνεται φαίνεται για δημοτικός σύμβουλος Θεσπρωτικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/13 15:02

    Θα μείνει με το όραμα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/13 16:19

    Πότε θα απαλλαγούμε επιτέλους από τους κουφιοκεφαλάκηδες και τα καλάμια! Τα ρετάλια τραγουδάνε ακόμα χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει την οικτρή κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι μας.Καλή η φιλοδοξία αλλά με τι προσόντα! Το θράσος περίσεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή