Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αναζητούνται οι εμπρηστές για τις φωτιές σε ΒΙΠΕ και Ζωοδόχο

Σε εμπρηστικές ενέργειες φαίνεται ότι οφείλονται οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει από το απόγευμα του Σαββάτου, τόσο σε μονάδα της Βιομηχανικής Περιοχής όσο και στη Ζωοδόχο. Μάλιστα από την Πυροσβεστική έχει ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας καθώς αναζητούνται δύο αυτοκίνητα, ένα χρώματος κόκκινου και ένα ασημί, τα οποία θεωρούνται ύποπτα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε σε πλήρη εγρήγορση. Φωτιά ξέσπασε αρχικά σε αγροτική περιοχή στο Πετσάλι, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Στις οκτώ περίπου το βράδυ η Πυροσβεστική χρειάστηκε να δώσει στην κυριολεξία μάχη με τον χρόνο καθώς ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας, το οποίο βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών, τελικά όμως τέθηκε υπό έλεγχο κι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Την ώρα που μεγάλο μέρος των δυνάμεων της Πυροσβεστικής βρίσκονταν στη συγκεκριμένη μονάδα στη ΒΙΠΕ, σήμανε ξανά συναγερμός από νέα φωτιά που ξέσπασε στη Ζωοδόχο. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν και στο σημείο αυτό.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου