Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ : Μήνας εξελίξεων για την ΕΑΣ

Μήνας εξελίξεων θα είναι ο Ιούνιος για την Ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Πρέβεζας αφού θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα κατατεθεί έφεση στην απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας που απέρριψε το σχέδιο αναδιοργάνωσης.
Σύμφωνα με Πληροφορίες της δημοτικής ραδιοφωνίας αναφέρουν ότι η διοίκηση της συνεταιριστικής οργάνωσης θα συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη στην οποία θα προσκληθούν όλοι οι τοπικοί φορείς, αγρότες και εργαζόμενοι προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της Ένωσης, ένα μέλλον που μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι αβέβαιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να συγκληθεί γενική συνέλευση των πιστωτών και να γίνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση. Όλα κρέμονται στην κυριολεξία σε μια κλωστή και ήδη οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο φήμες και διαρροές για ενδιαφέρον επενδυτών χωρίς ωστόσο να έχει έρθει στην επιφάνεια κάτι «χειροπιαστό».

Να σημειωθεί τέλος ότι σε περίπτωση που δεν ασκηθεί έφεση αλλά και στην περίπτωση που το σχέδιο δεν εγκριθεί τελικά το επόμενο βήμα θα είναι η εκκαθάριση που πρακτικά σημαίνει απόλυση προσωπικού και εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων προκειμένου να πληρωθούν οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις προς τρίτους και ασφαλιστικά ταμεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου