Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

Έκτακτο ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανεγκέφαλοι οπαδοί του ολυμπιακού Επιτέθηκαν σε καταστηματάρχη


Ένα βίαιο περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα σε κατάστημα της Πρέβεζας. Με αφορμή τον σημερινό αγώνα που έχει φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Πρέβεζα κατέφτασαν οπαδοί της Πειραιώτικης ομάδας στη Πρέβεζα από διάφορα μέρη.

Κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να αμαυρώσουν την σημερινή γιορτή καθώς επιτέθηκαν σε έναν καταστηματάρχη.

Σύμφωνα με τον καταστηματάρχη γύρω στα 20 άτομα που κινούνταν στο δρόμο όπου βρίσκεται το μαγαζί του, ένας από αυτούς που έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού  παρατήρησε ότι καταστηματάρχης φορούσε πράσινη μπλούζα, τότε 3- 4 άτομα εισέβαλαν εντός του μαγαζιού του και με βίαιο τρόπο προσπάθησαν να του αφαιρέσουν τη μπλούζα, το θύμα της επίθεσης αντιστάθηκε και πιάστηκαν στα χέρια.

Εκείνη τη στιγμή άτομα από την ομάδα των ανεγκέφαλων  που είχαν εισβάλει στο κατάστημα ,πέταξαν και έσπασαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ και  οι άντρες της ασφάλειας Πρέβεζας προκειμένου να εντοπίσουν και να συλληφθούν οι δράστες. Η Ομάδα ΔΙΑΣ και οι άντρες της ασφάλειας χτενίζουν ολόκληρη τη πόλη προκειμένου να συλληφθούν οι ανεγκέφαλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου