Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αντιπαραθέσεις στο δημοτικό συμβούλιο – επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PrevezaBest


Δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Όπως σας είχαμε πληροφορήσει 3 μέρες πριν ,όπως μπορείτε να δείτε εδώ, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του PrevezaBest που κάναμε λόγο για εκρηκτικό δημοτικό συμβούλιο.

Πράγματι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μεταξύ αυτών και των σπουδαστών του ΤΕΙ  ,διότι πρώτο θέμα στην ατζέντα βρισκόταν το ζήτημα με την μεταφορά της έδρας της σχολής διοίκησης και οικονομίας από την Άρτα στην Ηγουμενίτσα.

Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του δημάρχου κ. Μπαίλη και του επικεφαλή της παράταξης Ανάπτυξη τώρα Γιώργου Νίτσα όταν ο κ. Νίτσας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το θέμα της έδρας τη σχολής διοίκησης και οικονομίας στην Ηγουμενίτσα αποτελεί ταφόπλακα για ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα, επιπλέον ο κ. Νίτσας ανέφερε ότι με την αδράνεια και την εγκληματική αμέλεια ορισμένων θα γίνει αιτία να φύγει το ΤΕΙ από την Πρέβεζα, ωστόσο ο κ. Νίτσας  έκανε λόγο για πολιτική ευθύνη που έχει ο Βουλευτής της Νέας δημοκρατίας κ. Τσουμάνης .

Από την άλλη ο Δήμαρχος κ. Μπαίλης στο λόγο του ανέφερε ότι, όταν είχαν μεταβεί στο Υπουργείο Παιδείας με τους υπόλοιπους τοπικούς πολιτικούς αντιπροσώπους  ,δεν υπήρξε καμία αναφορά ως προς το τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με την έδρα. Επιπλέον  ο δήμαρχος κ. Μπαίλης  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η απόφαση αυτή του υπουργείου είναι εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας. 

Οι κάθε μία από τις παρατάξεις κατέθεσαν τις απόψεις τους ,έτσι ώστε να αλλάξει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου