Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν επέτρεψαν σε εθελοντή αιμοδότη να δώσει αίμα...στο Γ.Ν.Π.


Δεν επέτρεψαν σε εθελοντή αιμοδότη να δώσει το αίμα του..Συγκεκριμένα όπως  κατήγγειλε στο PrevezaBest εθελοντής αιμοδότης σήμερα το απόγευμα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για να δώσει το αίμα του ,όπως συνηθίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει.

Προ εκπλήξεων βρέθηκε όμως ,αφού όπως τον ενημέρωσε η νοσηλεύτρια της βάρδιας ,δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η αιμοληψία ,αφού το τμήμα αιμοδοσίας δεν παρέχει Ιατρό στο τμήμα.

Αιμοληψίες πραγματοποιούνται μόνο τις πρωινές ώρες. Απογευματινές ώρες ,σαββατοκύριακα και αργίες δεν πραγματοποιούνται πλην ορισμένων εξαιρέσεων από Ιατρούς των εξωτερικών Ιατρείων και στη περίπτωση που δεν έχουν κάποιο άλλο περιστατικό σε εξέλιξη.

Είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Π. και θα πρέπει και σε αυτό τον τομέα να γίνει κάτι… Δεν διανοούμαστε την περίπτωση που κάποιος συνάνθρωπος μας θα χρειαστεί άμεσα αίμα και ενώ θα έχουν προστρέξει εθελοντές αιμοδότες δεν θα μπορέσει να καταστεί εφικτή η αιμοληψία επειδή δεν υπάρχει Ιατρός στο τμήμα..., πράγμα που απευχόμαστε και ούτε καν θέλουμε να το σκεφτόμαστε. 

Μεταξύ των άλλων προβλημάτων που έχει το νοσοκομείο της πόλης θα πρέπει
να εστιάσουν και την προσοχή τους και σε αυτή τη μονάδα ,που στη κυριολεξία κάποιοι την έχουν τόση ανάγκη…

Τη στιγμή που μάλιστα  το Υπουργείο Υγείας κάνει καμπάνια για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να δώσουν αίμα ,στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας πηγαίνουν αιμοδότες και τους "διώχνουν"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου